Sokerointi hinnasto

Hinnasto SunSugaring sokerointipalvelut:

Sokerointi hinnasto voimassa 01.05.2021 alkaen, SunSugaring Sokerointihoitolassa.

Kasvot

Kulmien muotoilu


Kulmat muotoillaan aluksi SunSugaring sokerimassalla ja tämän jälkeen viimeistely tehdään pinseteillä.

18€
Kulmien muotoilu ja väri


Kulmien muotoilu aluksi sokerointi SunSugaring sokerimassalla ja tämän jälkeen värjäys. Lopuksi viimeistely pinseteillä.

29€
Huulet-leuka


Ylähuulen ja leuan alueen sokerointi SunSugaring sokerimassalla.

18€
Kasvot


Leuka, posket, huulet alueen sokerointi SunSugaring sokerimassalla.

28€
Kulmien muotoilu, huulet-leuka


Kulmien muotoilu SunSugaring sokerimassalla, lopuksi viimeistely pinseteillä. Ylähuulen ja leuka alueen sokerointi SunSugaring sokerimassalla.

32€
Kulmien muotoilu ja kasvot


Kulmat muotoillaan aluksi SunSugaring sokerimassalla, viimeistely pinseteillä. Leuka, posket, huulet alueen sokerointi SunSugaring sokerimassalla.

40€
Kulmien muotoilu ja väri, huulet-leuka


Kulmien muotoilu SunSugaring sokerimassalla ja tämän jälkeen värjäys. Viimeistely pinseteillä. Ylähuulen ja leuan alueen sokerointi SunSugaring sokerimassalla.

42€
Kulmien muotoilu ja väri, kasvot


Kulmien muotoilu SunSugaring sokerimassalla ja tämän jälkeen värjäys. Viimeistely pinseteillä. Kasvojen alueen sokerointi SunSugaring sokerimassalla.

45€

Vartalosokerointi naiset

Kainalot


Kainalokarvojen poisto SunSugaring sokerimassalla.

20€
Bikini


Bikinialueen siistiminen SunSugaring sokerimassalla.

28€
Sääret


Säärten alueen sokerointi SunSugaring sokerimassalla. Karvat poistetaan polven yläpuolelle ja samalla poistetaan jalkapöydän ja varpaan alueen karvat.

35€
Käsivarret


Käsivarsien sokerointi SunSugaring sokerimassalla.

35€
Brasilialainen


Brasilialainen sokerointi SunSugaring sokerimassalla. Karvat poistetaan myös pepun puolelta.

69€
Brasilialainen uusinta


Brasilialainen sokerointi SunSugaring sokerimassalla. Karvat poistetaan myös pepun puolelta. Edellisestä brassikäynnistä aikaa alle 6 viikkoa.

55€

Sokerointipaketti naiset

Kainalot, bikini


Kainaloiden ja bikinialueen sokerointi SunSugaring sokerimassalla.

45€
Sääret, kainalot


Säärten ja kainalon alueen sokerointi SunSugaring sokerimassalla. Säärikarvat poistetaan polven yläpuolelle ja samalla poistetaan jalkapöydän ja varpaan alueen karvat.

52€
Sääret, bikini


Säärten ja bikini alueen sokerointi SunSugaring sokerimassalla. Säärikarvat poistetaan polven yläpuolelle ja samalla poistetaan jalkapöydän ja varpaan alueen karvat.

60€
Sääret, kainalot, bikini


Säärten, kainaloiden ja bikini alueen sokerointi SunSugaring sokerimassalla. Säärikarvat poistetaan polven yläpuolelle ja samalla poistetaan jalkapöydän ja varpaan alueen karvat.

75€
Sääret, reidet


Säärten ja reisien alueen sokerointi SunSugaring sokerimassalla. Samalla poistetaan myös jalkapöydän ja varpaan alueen karvat.

58€
Sääret, reidet, bikini


Säärten, reisien ja bikini alueen sokerointi SunSugaring sokerimassalla. Samalla poistetaan myös jalkapöydän ja varpaan alueen karvat.

82€
Sääret, reidet, bikini, kainalot


Säärten, reisien ,bikini ja kainaloiden alueen sokerointi SunSugaring sokerimassalla. Samalla poistetaan myös jalkapöydän ja varpaan alueen karvat.

100€
Sääret, brassi


Säärten alueen sokerointi ja brassi sokerointi SunSugaring sokerimassalla. Säärikarvat poistetaan polven yläpuolelle ja samalla poistetaan jalkapöydän ja varpaan alueen karvat. Brassissa karvat poistetaan myös pepun puolelta.

95€
Sääret, uusintabrassi


Säärten alueen sokerointi ja brassi sokerointi SunSugaring sokerimassalla. Säärikarvat poistetaan polven yläpuolelle ja samalla poistetaan jalkapöydän ja varpaan alueen karvat. Edellisestä kerrasta alle 6 vk. Brassissa karvat poistetaan myös pepun puolelta.

80€
Sääret, kainalot, brassi


Säärten ja kainaloiden alueen sokerointi ja brassi sokerointi SunSugaring sokerimassalla. Säärikarvat poistetaan polven yläpuolelle ja samalla poistetaan jalkapöydän ja varpaan alueen karvat. Brassissa karvat poistetaan myös pepun puolelta.

120€
Sääret, kainalot, uusintabrassi


Säärten ja kainaloiden alueen sokerointi ja brassi sokerointi SunSugaring sokerimassalla. Säärikarvat poistetaan polven yläpuolelle ja samalla poistetaan jalkapöydän ja varpaan alueen karvat. Edellisestä kerrasta alle 6 vk. Brassissa karvat poistetaan myös pepun puolelta.

89€
Sääret, reidet, brassi


Säärten, reisien ja brassi alueen sokerointi SunSugaring sokerimassalla. Samalla poistetaan myös jalkapöydän ja varpaan alueen karvat. Brassissa karvat poistetaan myös pepun puolelta.

120€
Sääret, reidet, uusintabrassi


Säärten, reisien ja brassi alueen sokerointi SunSugaring sokerimassalla. Samalla poistetaan myös jalkapöydän ja varpaan alueen karvat. Brassissa karvat poistetaan myös pepun puolelta. Edellisestä kerrasta alle 6 vk.

105€
Sääret, reidet, kainalot, brassi


Säärten, reisien, kainalot ja brassi alueen sokerointi SunSugaring sokerimassalla. Samalla poistetaan myös jalkapöydän ja varpaan alueen karvat. Brassissa karvat poistetaan myös pepun puolelta.

135€
Sääret, reidet, kainalot, uusintabrassi


Säärten, reisien, kainalot ja brassi alueen sokerointi SunSugaring sokerimassalla. Samalla poistetaan myös jalkapöydän ja varpaan alueen karvat. Brassissa karvat poistetaan myös pepun puolelta. Edellisestä käynnistä alle 6 vk.

118€
Brassi, kainalot


Brasilialainen ja kainalokarvojen poisto SunSugaring sokerimassalla. Brassissa karvat poistetaan myös pepun puolelta.

84€
Uusintabrassi, kainalot


Brasilialainen ja kainalokarvojen poisto SunSugaring sokerimassalla. Brassissa karvat poistetaan myös pepun puolelta. Edellisestä käynnistä alle 6 vk.

68€
Kasvot, kulmien muotoilu ja väri, brassi


Kasvot ja alakerta kuntoon: Kulmien muotoilu SunSugaring sokerimassalla ja tämän jälkeen värjäys. Viimeistely pinseteillä. Kasvojen alueen sokerointi SunSugaring sokerimassalla. Brassisokerointi.

120€
Kasvot, kulmien muotoilu ja väri, uusintabrassi


Kasvot ja alakerta kuntoon: Kulmien muotoilu SunSugaring sokerimassalla ja tämän jälkeen värjäys. Viimeistely pinseteillä. Kasvojen alueen sokerointi SunSugaring sokerimassalla. Brassisokerointi. Edellisestä kerrasta alle 6 vk.

100€

Vartalosokerointi miehet

Kainalot


Kainalokarvojen poisto SunSugaring sokerimassalla.

20€
Rinta


Rintakarvojen poisto SunSugaring sokerimassalla.

45€
Rinta-vatsa


Rinta ja vatsakarvojen poisto SunSugaring sokerimassalla.

55€
Yläselkä-rinta


Rintakarvojen ja yläselän karvojen poisto SunSugaring sokerimassalla.

55€
Selkä, olkapäät


Selän ja olkapäiden sokerointi SunSugaring sokerimassalla.

53€
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00 
×