Sokerointiohje

Tämä sokerointiohje auttaa sinua saamaan pitkäksi aikaa karvattoman ja sileän ihon. Vartalosokeroinnin on todettu vähentävän alttiutta karvan sisäänkasvulle verrattuna mm. sheivaukseen tai vahaukseen. Sokeroinnin etuna on karvan irtoaminen kasvusuuntaisesti, jolloin karva irtoaa karvatupesta katkeamatta ja karvan kasvu vähenee. Tekniikan opittuasi pystyt työstämään isoja alueita kerralla ja sokerointi tulee nopeaksi ja vaivattomaksi karvanpoistokeinoksi.

Ensimmäiset kerrat menevät opetteluun ja varmasti jossain vaiheessa sokerimassa on ihossa kiinni. Näin käy kaikille sokeroijille silloin tällöin. Voit poistaa tarttuneen vartalosokerin ottamalla uutta vartalosokeria ja poistamalla kiinnittyneen sokerimassan  sen avulla iholta sokerointiohjeen mukaan. Toinen vaihtoehto on yksinkertaisesti poistaa sokerimassa iholta vedellä huuhtelemalla.

SunSugaring -vartalosokeri on sellaisenaan käyttövalmis. Kun sokerointitekniikka on hallinnassa voi vartalosokeria pehmentää lämmittämällä. Vartalosokerin lämmitys onnistuu parhaiten vartalosokerille tarkoitetulla lämmittimellä, mutta lämmitys onnistuu myös mikrossa. Massan pehmeys kannattaa sovittaa omien tarpeiden ja taitojen mukaan. Mitä pehmeämpi massa sitä enemmän se vaatii tekniikan hallintaa. Huomaa, että kesäsokeroinnilla  ja talvisokeroinnilla eroa, koska ihon lämpötila vaikuttaa sokerointiin.

SunSugaring -vartalosokerin saavuttua anna tuotteen levätä pöydällä kansi ylöspäin huoneenlämmössä muutaman tunnin ajan. Sokerimassa on kuljetuksen aikana voinut liikkua pakkauksessa ja tarttua pakkauksen kanteen kiinni. Tuotteen levähtäminen helpottaa pakkauksen avaamista. SunSugaring -vartalosokerin koostumukseen vaikuttaa ympäristön lämpötila, joten esimerkiksi pakkasessa tai heti pakkasesta sisään tuotu tuote on melko kovaa.

Vartalosokerin lämmitys mikrossa

220g
Lämmitä ilman kantta mikrossa n. viisi sekuntia ja anna lämmön hetken tasaantua kannen alla. Tämän jälkeen voit sokeroida normaalisti sokerointiohjeen mukaan. ÄLÄ jätä pakkausta mikroon ilman valvontaa. Vartalosokeria ei saa lämmittää yli 40 asteiseksi palovammariskin vuoksi.
Mikäli olet tekemässä Brasilialaista sokerointia huomioi, että ko. alueella iho on lämpimämpi joten kokeile ensin ilman lämmittämistä sokerin kiinnijäämisen välttämiseksi.

850g hard
Lämmitä mikrossa ilman kantta täydellä teholla n. 45 sek. ja anna lämmön tasaantua kannen alla 15 min ennen käyttöä. ÄLÄ jätä pakkausta mikroon ilman valvontaa. Vartalosokeria ei saa lämmittää yli 40 asteiseksi palovammariskin vuoksi. Mikäli olet tekemässä Brasilialaista sokerointia huomioi, että ko. alueella iho on lämpimämpi joten kokeile ensin ilman lämmittämistä sokerin kiinnijäämisen välttämiseksi.

850g soft
Käyttö sellaisenaan tai tarvittaessa voi lämmittää oman mieltymyksen mukaan tai sekoittaa soft ja hard, jolloin tuotteen koostumus muuttuu haluamaksesi. ÄLÄ jätä pakkausta mikroon ilman valvontaa. Vartalosokeria ei saa lämmittää yli 40 asteiseksi palovammariskin vuoksi. Mikäli olet tekemässä Brasilialaista sokerointia huomioi, että ko. alueella iho on lämpimämpi joten kokeile ensin ilman lämmittämistä sokerin kiinnijäämisen välttämiseksi.

SunSugaring -vartalosokeri verkkokaupastamme!

Lämmitys lämmittimessä

kts. lämmittimen ohje.

Ennen sokerointia huomioitavaa

  • Älä sokeroi ihoa heti saunan tai suihkun jälkeen, vaan anna ihon viilentyä.
  • Käytä vartalosokeria vain puhtaalle, ehjälle ihoalueelle.
  • Sokerointi tehdään suojakäsineet kädessä. Nitriilikäsineet ovat kestävyytensä ja istuvuutensa ansiosta parhaat. Käsineen tulee olla napakka.
  • Huomioitavaa: Ihoa ei saa kuoria päivää ennen sokerointihoitoa, hoitopäivänä eikä hoitoa seuraavana päivänä.

Sokerointi kotona

1. Puhdista sokeroitava ihoalue.

Ihon desinfiointiin käy mikä tahansa ihon puhdistukseen tarkoitettu puhdistusaine. Älä käytä geelimäisiä puhdistusaineita, ne tekevät ihon pinnan liukkaaksi.

2. Aloita sokerointi

Ota vartalosokeria sormenpäillä tarvitsemasi määrä ja aloita sokerointi. Massan määrä riippuu sokeroitavasta alueesta.

3. Levitys

Levitä sokeria sormenpäiden avulla karvan kasvusuunnan vastaisesti. Pidä käden asento hieman poikittaisena sokeroitavaan alueeseen nähden (kuva 1). Tee levitys rauhallisella liikkeellä, niin saat vartalosokerin tarttumaan hyvin ihokarvaan kiinni.

4. Irrotus

Irrota vartalosokeri karvan kasvusuuntaa ihonmyötäisesti (kuva 2) nopealla ranneliikkeellä. Kiristä ihoa vastakkaiseen suuntaan, jolloin sokerimassa ja ihokarvat irtoavat helpommin. Harjoitellessasi vartalosokerointia levitä aluksi sokeria lyhyelle alueelle.

Tekniikan opittuasi voit levittää vartalosokeria pitkästi esim. säärien alueella. Sokerimassan levityksen jälkeen irrota käsi sokerimassasta rauhallisesti ja vedä uudelleen sokerimassaa ihokarvan kasvusuunnan vastaisesti. Irrota seuraavaksi sokeri karvan kasvusuunnan mukaisesti lyhyillä ja nopeilla ranneliikkeillä.

Muista aina irrottaa vartalosokeri ihomyötäisesti karvan kasvusuuntaan. Vetäessäsi vartalosokeria kohtisuoraan ylöspäin se jää ihoon kiinni (kuva 3).

5. Ihon puhdistus ja rauhoittavan voiteen levitys

Sokeroinnin jälkeen puhdista ihoalue lämpimällä vedellä, näin ihoon ei jää tahmeaa tunnetta. Lopuksi levitä ihoa rauhoittamaan SunSugaring Gold AloeVera -geeliä.

Eri ihoalueiden karvanpoisto sokeroinnilla

Säärien sokerointi

Ensimmäiset sokerointikerrat kannattaa aloittaa juuri säärien alueelta.
Etene yllä mainitun sokerointiohjeen mukaan.

Kainalot

Tämä alue on lämmin ja sen vuoksi hieman haastavampi alue. Puhdista kainalon alue ja jos kainalot tuntuvat kosteilta voit käyttää talkkia kuivattamaan ihoa. Etene sen jälkeen sokerointiohjeen mukaan.

Kulmat ja kasvot

Ennen sokerointia poista meikki ja puhdista alue puhdistusaineella. Kulmien käsittelyyn riittää herneen kokoinen annos vartalosokeria. Viimeistele kulmat pinseteillä.

Intiimialue

Huomioi että ko. alueella iho on lämpimämpi joten kokeile ensin ilman lämmittämistä sokerin kiinnijäämisen välttämiseksi.

Aloita intiimialueen sokerointi bikinirajasta ja etene keskustaan päin. Jos karva on pitkä, voit lyhentää sitä ensin esim. saksilla n. 5 millimetrin mittaiseksi. Intiimialueen sokeroinnissa talkin käyttö helpottaa työskentelyä.

Sokerointi kesällä

Kesällä vartalosokerin käyttö on talviaikaan nähden haastavampaa. Ilman ja ihon lämpötilat ovat korkeampia ja tämä vaikuttaa massan koostumukseen muuttamalla sitä löysemmäksi. Kesällä talkin käyttö kaikilla sokeroitavilla ihoalueilla kerää kosteutta ihosta ja helpottaa sokerointia.

Sokeroinnin jälkeen huomioitavaa

  • Saunomista ja urheilua (hikoilua) tulee välttää 12 tuntia hoidosta
  • Deodorantin käyttöä vältettävä 12 tuntia hoidosta
  • Meikkiä ei tulisi laittaa heti sokeroinnin jälkeen.
  • Iho tulee suojata auringolta seuraavan päivän ajan.
  • Ihon kuorinta säännöllisesti Kelebek-kuorintakintaalla ehkäisee tehokkaasti karvan sisäänkasvua.
  • Huomioitavaa: Ihoa ei saa kuoria päivää ennen sokerointihoitoa, hoitopäivänä eikä hoitoa seuraavana päivänä.

Mikäli tarvitset lisäohjeita tai kohtaat ongelmia sokerointiin liittyen, katso myös videot youtubesta ta ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella.

Vartalosokerin säilytys

Säilytä vartalosokeri kuivassa tilassa pystyasennossa huoneenlämmössä ja valolta suojattuna.

Verkkokauppaan!