2kpl Hard ja 2kpl Soft 850g Sokerointi

76,90 

SunSugaring  Hard ja Soft sokerointimassa on Suomessa valmistettu, 100%  luonnontuote. Tämä setti on suunnattu  ammatikseen sokeroivalle.  Setin massat mahdollistavat kaikkien ihoalueiden sokeroinnin

Ei hajusteita, ei väriaineita

(hinta/purkki 19,25€ sis. alv 24%)

Katso sokerointiohje tästä.

Kuvaus

SunSugaring sokerointimassat ovat Suomessa valmistettuja avainlipputuotteita. Sokeroidessasi SunSugaring sokerointimassalla tuet samalla kotimaista työtä. SunSugaring Hard sokerointimassa on sellaisenaan käyttövalmis, mutta halutessasi voit lämmittää massaa mikrossa tai erillisessä lämmittimessä. Hard massa on täydellinen massa aloittelijalle, mutta todella toimiva massa myös kokeneemmalle sokeroijalle, koska massaa voi pehmentää lämmittämällä. Jos sokerointiympäristösi on lämmin valitse ehdottomasti tämä kovempi massa. SunSugaring Soft on tarkoitettu erittäin kokeneelle sokeroijalle ja viileissä oloissa tapahtuvaan sokerointiin. Soft massa ei sovellu brassisokeroinnin tekoon. Halutessasi voit sekoittaa setin massoja keskenään ottamalla molempia massoja samalla kertaa, jolloin massojen ominaisuudet yhdistyvät, jolloin sinulla on käytössä ”Medium” massa.Sokerointimassamme eivät sisällä hajusteita eikä väriaineita. SunSugaring sokerimassoissa on ripaus sitruunaa. Sitruunalla on todettu monia positiivisia vaikutuksia ihon kuntoon mm. sitruuna heleyttää ihoa ja samalla auttaa ihoa korjaamaan pieniä ihon pinnan virheitä mm. maksaläiskiä.

2 kpl Soft ja 2 kpl Hard 850g massasetti on edullinen tukkupakkaus, joka suunniteltu ammatikseen sokeroivaa ajatellen. Tukkupakkauksessa yhden massapakkauksen hinta on selkeästi edullisempi verrattuna yksittäin ostettuun pakkaukseen.

Ainesosat
SunSugaring sokerimassa: Sucrose, Aqua, Citric acid

Katso sokerointiohje tästä.

Lisätiedot

Paino 4.04 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “2kpl Hard ja 2kpl Soft 850g Sokerointi”

Saatat myös pitää...