Sokerointi 850g Hard

28,90 

SunSugaring Hard sokerimassa on täydellinen tuote sokeroinnin harjoitteluun, mutta myös kokeneemmalle sokeroijalle, koska massaa voi pehmentää lämmittämällä joko mikrossa tai sille erikseen tarkoitetussa lämmittimessä. SunSugaring Hard sokerointimassa on Suomessa valmistettu 100%  luonnontuote. Sokerointimassamme eivät sisällä hajusteita eikä väriaineita.

Kuvaus

SunSugaring sokerointimassat ovat Suomessa valmistettuja avainlipputuotteita. Sokeroidessasi SunSugaring sokerointimassalla tuet samalla kotimaista työtä. SunSugaring Hard sokerointimassa on sellaisenaan käyttövalmis, mutta halutessasi voit lämmittää massaa mikrossa tai erillisessä lämmittimessä. Hard massa on täydellinen massa aloittelijalle, mutta todella toimiva massa myös kokeneemmalle sokeroijalle, koska massaa voi pehmentää lämmittämällä. Jos sokerointiympäristösi on lämmin valitse ehdottomasti tämä kovempi massa. Sokerointimassamme eivät sisällä hajusteita eikä väriaineita. SunSugaring sokerimassoissa on ripaus sitruunaa. Sitruunalla on todettu monia positiivisia vaikutuksia ihon kuntoon mm. sitruuna heleyttää ihoa ja samalla auttaa ihoa korjaamaan pieniä ihon pinnan virheitä mm. maksaläiskiä.

SunSugaring Hard 850 g sokerointimassamme riittää mm. 12 sokerointikertaan säärissä. Toki harjoitteluvaiheessa massaa kuluu enemmän, mutta kun taito opittu massan kulutuskin vähenee.

Sokerointimassamme ovat vegaaneja, eikä niitä ole testattu eläinkokeilla.

Ainesosat
SunSugaring sokerimassa: Sucrose, Aqua, Citric acid

Katso sokerointiohje tästä.

Lisätiedot

Paino 0.960 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sokerointi 850g Hard”

Saatat myös pitää...