Sokerointi 850g Soft

28,90 

SunSugaring Soft on nimensä mukaisesti pehmeä sokerimassa, joten se on tarkoitettu erittäin kokeneelle sokeroijalle ja viileissä oloissa sokerointiin. Soft massa ei sovellu brassisokerointiin. SunSugaring Soft sokerointimassa on Suomessa valmistettu 100%  luonnontuote. Sokerointimassamme eivät sisällä hajusteita eikä väriaineita.

Kuvaus

SunSugaring sokerointimassat ovat Suomessa valmistettuja avainlipputuotteita. Sokeroidessasi SunSugaring sokerointimassalla tuet samalla kotimaista työtä. SunSugaring Soft on tarkoitettu erittäin kokeneelle sokeroijalle ja viileissä oloissa tapahtuvaan sokerointiin. Soft massa ei sovellu brassisokeroinnin tekoon.  Sokerointimassamme eivät sisällä hajusteita eikä väriaineita. SunSugaring sokerimassoissa on ripaus sitruunaa. Sitruunalla on todettu monia positiivisia vaikutuksia ihon kuntoon mm. sitruuna heleyttää ihoa ja samalla auttaa ihoa korjaamaan pieniä ihon pinnan virheitä mm. maksaläiskiä.

SunSugaring Soft 850 g sokerointimassamme riittää mm. 12 sokerointikertaan säärissä. Toki harjoitteluvaiheessa massaa kuluu enemmän, mutta kun taito opittu massan kulutuskin vähenee.

Sokerointimassamme ovat vegaaneja, eikä niitä ole testattu eläinkokeilla.

Ainesosat
SunSugaring sokerimassa: Sucrose, Aqua, Citric acid

Katso sokerointiohje tästä.

Lisätiedot

Paino 0.960 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sokerointi 850g Soft”

Saatat myös pitää...