Sokerointi Kotona Start-2

(140 arvostelua)
49,90 

Sokerointisetti, jolla aloitat sokeroinnin kotona helposti ja edullisesti. Myös sinne alakertaan.

 • 450g Hard SunSugaring sokerointimassa
 • 50ml SunSugaring desinfiointiaine (Puhdistaa)
 • 50ml SunSugaring Aloevera-geeli (Rauhoittaa)
 • 90g SunSugaring Bentoniittisavi (Kuivaa kosteaa ihoa)
 • 10 kpl nitriilikäsineitä (Valitse napakka koko)
 • Kelebek kuorintakinnas (Kuorii)

Kuvaus

Sokerointi Kotona Start-2

Sokerointi on karvanpoistomenetelmä, joka sopii kaikille ihotyypeille ja kaikille ihokarvoille hellävaraisuutensa ansiosta.

Ihokarvat pysyvät pitkään poissa eikä ikävää sänkeä tule, vaan heti ensimmäisen sokerointikerran jälkeen karva kasvaa  pehmeämpänä.

Täydellinen ihokarvanpoistomenetelmäksi niin naisille kuin miehillekin.

Säännöllisellä sokeroinnilla karvankasvu vähenee ja sokerointiväli sen myötä pitenee.  Sokerointiväli ihmisen yksilöllisestä karvankasvusta riippuen on 3-6 viikkoa.

Sokerointi Kotona Start-2 setillä aloitat sokeroinnin kotona todella edullisesti ja helposti. Sokerointi Kotona Start-2 setillä sokeroit ihan kaikki  ihokarvat,  sopii myös bikinialueen sokerointiin ja brassisokerointiin.

Setin sokerointimassa riittää mm. säärissä n. 7 ja brassialueen sokeroinnissa vähintään 10 kertaan. Säärten hinnaksi tällä setillä tulee n. 3 euroa ja mm. bikinialueen hinnaksi vain n. 1 euro.

Sokerointi Kotona Start-2 sokerointisetti on täydellinen valinta sinulle, kun  haluat sokeroida  koko vartalosi itse kotona.

Setti sisältää kaiken mitä tarvitset itse sokerointiin, sisältäen myös intiimialueen sokeroinnin. Setissä on myös tuotteet ihon jälkihoitoon sokeroinnin jälkeen.

 

SunSugaring Desinfiointiaine 50ml

Aloita sokerointi kotona desinfioimalla iho SunSugaring desinfiointiaineella. SunSugaring desinfiointiaine puhdistaa ihon pinnan bakteereista ja samalla se myös kuivaa ihon pintaa, jotta sokerimassa tarttuu kunnolla karvoihin.

Hyvä ihon puhdistus takaa  hygieenisen sokeroinnin. SunSugaring 50 ml desinfiointiaine on erittäin riittoisaa ja tämä pakkauskoko riittää mm. 20 kertaan säärten alueella.

Suihkuta desinfiointiaine sokeroitavalle alueelle ja pyyhi alue kuivaksi paperilla tai tufferilla. Kasvojen sokeroinnissa suihkuta desinfiointiaine tufferiin.

Sisältää ihoa tehokkaasti hoitavaa ja kosteuttavaa Xylitolia.

Vegaani. Ei ole testattu eläimillä. Ei sisällä hajusteita eikä väriaineita.

Valmistettu Suomessa.

 

SunSugaring Sokerointimassa Hard 450g

SunSugaring 450g Hard sokerointimassa on 100% luonnontuote, joka sisältää ainoastaan vettä, sitruunaa ja Suomessa viljeltyä sokerijuurikasta.

Tämä massa soveltuu niin aloittelijalle kuin kokeneelle sokeroijallekin.

SunSugaring Hard sokerointimassa on sellaisenaan käyttövalmis, mutta halutessasi voit lämmittää massaa mikrossa, vesihauteessa tai erillisessä lämmittimessä pehmentääksesi massaa.

Hard sokerointimassalla sokeroit itse kotona ihan kaikki ihokarvat kasvoista varpaisiin saakka eli yksi massa kaikille karvoille.

Harjoitteluvaiheessa massaa  kuluu hiukan enemmän, mutta kun taito opittu massan kulutuskin vähenee huomattavasti.

Vegaani. Ei ole testattu eläimillä. Ei sisällä hajusteita eikä väriaineita.

Valmistettu Suomessa Kalajoella.

 

SunSugaring Aloevera-geeli 50ml

Sokeroinnin jälkeen levitä iholle SunSugaring aloevera-geeli rauhoittamaan ihoa. Aloevera-geeli sisältää 98 % aloeveraa. Geeli on erittäin riittoisa ja vain muutama tippa riittää isollekin ihoalueelle.

Aloeveraa on kautta aikojen käytetty ihon eri ongelmien hoitoon ja tämä tuote soveltuukin erittäin hyvin myös mm. auringonpolttamien ja hyttysenpuremien sekä couperosan hoitoon.

Vegaani. Ei ole testattu eläimillä. Ei sisällä hajusteita eikä väriaineita.

 

SunSugaring Bentoniittisavi 90g

Bentoniittisavi on luonnon savea, joka sitoo tehokkaasti kosteutta itseensä ja lisäksi poistaa ihon pinnasta todella hyvin rasvaisuutta.

Intiimialueen sokeroinnissa käytä bentoniittisavea. Kyseessä kostea ja lämmin alue, jolloin bentoniittisavi kuivattaa ihon pintaa tehokkaasti.

Intiimialueen lisäksi jos kainalosi hikoilevat runsaasti sokeroinnin aikana käytä savea myös sille alueelle. Muuten sokerointimassamme ei vaadi kuivilla ihoalueilla saven käyttöä.

Bentoniittisavemme on normaalia talkkia huomattavasti raskaampaa, joten se ei pölise huoneilmaan talkin tavoin sokeroinnin aikana.

Savea ripotellaan sokeroitavalle ihoalueelle ennen sokerointia. Lisää Bentoniittisavea tarpeen mukaan, jos palaat samalle ihoalueelle uudelleen.

Bentoniittisavi ei tuki sokerointimassaa, joten sen vuoksi sitä ei tarvitse säästellä. Sokeroinnin lisäksi voit käyttää myös kasvonaamion raaka-aineena.

Vain ulkoiseen käyttöön. Luonnontuote. Ei ole testattu eläimillä. Ei sisällä hajusteita eikä väriaineita.

 

Kelebek kuorintakinnas

Korkealaatuinen kuorintakinnas, joka kuorii ihon tehokkaasti ja miellyttävästi. Iho kannattaa kuoria säännöllisesti sokerointien välillä 1- 2 kertaa viikossa.

Sokeroinnin helpottamiseksi iho kannattaa kuoria 1-2 päivää ennen sokerointia. Älä kuori ihoa sokerointipäivänä, koska sokeroinnin aikana iho tulee samalla kuorittua.

Aloita kuorinta n. 5 päivän kuluttua sokeroinnista, koska sokerointi itsessään kuorii ihon tehokkaasti.

Ihon säännöllinen kuorinta kuorintakintaalle estää karvojen sisäänkasvua. Kelebek kintaalla kuoriessa et altista ihoasi turhille kemikaaleille.

Kuori aina puhdasta ihoa eli pese iho ensin ihan normaalisti iholle tarkoitetulla pesuaineella. Tämän jälkeen kostuta kinnas ja kuori ihoa edestakaisilla liikkeillä pysty-ja vaakasuunnassa. Kuorinnan jälkeen muista aina kosteuttaa iho kosteusvoiteella.

Iho nauttii kuorinnasta olitpa sitten sokeroinut tai luomu.

Kelebek kuorintakintaassa olevan resorin ansiosta kinnas pysyy hyvin kädessä.

Kelebek kuorintakintaan voit pestä pesukoneessa 60 asteessa, joten se on aina erittäin hygieeninen käytössä. Vaihda kinnas uuteen n. kerran vuodessa.

 

Nitriilikäsine 10kpl

Käsine kädessä sokerointi on hygieenisempää ja siistimpää. Käsine ehkäisee myös ihon kosteuden ja lämmön siirtymistä massaan.

Nitriilikäsineemme on erittäin kestävä ja käsineen sormenpäät ovat karhennettu, jonka vuoksi käsine on täydellinen sokerointiin.

Nitriilikäsine ei sisällä luonnonkumia. Sokeroitaessa käsineen pitää olla napakka. Setissä on 10 kpl käsineitä jotta pääset testaamaan itsellesi oikeaa kokoa edullisesti.

Nitriilikäsineen koon mittaus: Ota mitta kädestä etusormen tyvestä pikkusormen tyveen. Pidä mitatessasi sormia hieman harallaan XS 8cm, S 9cm, M 10 cm ja L 11 cm.

 

Ainesosat

SunSugaring sokerointimassa: Sucrose, Aqua, Citric acid

SunSugaring Aloevera-geeli: Aloe Barbadensis Leaf Extract in Aqua, Sodium Benzoate, Carbopol, Citric Acid.

SunSugaring desinfiointiaine: Aqua, Alcohol Denat (A12) 10w-%/12 vol-%, Xylitol, Cetylpyridinium Chloride

Bentoniittisavi: Natriumbentoniitti

Lisätiedot

Paino0,88 kg (kilogramma)
Käsineen koko

XS, S, M, L

Tuotemerkki

SunSugaring

140 arviota tuotteelle Sokerointi Kotona Start-2

4,7
Perustuu 140 arvioon
Näytetään 34 arvostelua 140 arvostelusta (4 tähteä). Näytä kaikki 140 arvostelua
 1. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 2. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 3. Sami (varmistettu kirjoittaja)

  Tarttuu sormiin kiinni mut hyvää jälkeä tulee

 4. Julia (varmistettu kirjoittaja)

  Tällä setillä pääsi hyvin alkuun. Iho sieti hyvin kaikki tuotteet. Pussukka jäi käyttämättä.

 5. Anna Tuovila (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä paketti. brassi on vaan vaikea tehdä, mutta olen aloittelija joten treenaamaan vain lisää.

 6. Erika S. (varmistettu kirjoittaja)

  Paketti oli nimensä mukaisesti helppo aloittelijalle. Mukana tuli kaikki tarpeellinen ja toimitus oli todella nopea. Ohjevideot helpottivat sokerointia ja ne kannattaakin katsoa etukäteen. 😊 Ohjeista poiketen käytin savea myös säärissä ja lisäilin sitä joka välissä. Ainoa miinus on, että omassa käsittelyssä savi muuttuu jonkun ajan päästä liian pehmeäksi ja tahmaksi, joka ei lähde ihosta enää millään muulla kuin pesemällä. Jos massa pysyisi siis hiukan pidempään jämäkämpänä, ei minulla olisi mitään moitittavaa. Toki tämä voi olla kiinni myös itsestäni ja teen vielä jotain väärin.

  • Sari (store manager)

   Kiitos Erika ihanasta palautteesta ❤️. Start setit ovat juurikin aloitussettejä, joilla pääsee edullisesti tutustumaan sokerointiin ja jatkossa tarvitsee vain massan ja käsineiden täydennystä, koska setin muut tuotteet riittävät pitkään. Harjoittelulla jumit jää taakse ja varmasti alkaa sujumaan. Ja mä olen sitä varten et autan ongelmatilanteissa, joten rohkeasti vaan yhteyttä, jos tarvitset vinkkejä. Ei kannata itsekseen turhia tuskailla. T.Sari

 7. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 8. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Aiempaa kokemusta sokeroinnista ei tarvita. Näillä onnistuu! Ei ole paluuta enää lähes päivittäiseen höyläämiseen, helpottaa arkea kummasti. Tällä setillä hyvä aloittaa sokerointi, kuorintakinnas minun käyttöön turha.

 9. Heta (varmistettu kirjoittaja)

  Sokeri niin paljon parempaa, kuin aiemmin käyttämäni merkin. Muutkin tuotteet hyviä, paitsi itse en pitänyt kuorintakintaasta. Plussaa, että mukana tuli ohje sokerointiin 🙂

 10. Pilvi H. (varmistettu kirjoittaja)

  Turhan vähän hanskoja, muuten todella hyvät tuotteet

 11. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Tosi hyvä setti aloittelijalle.

 12. HANNA (varmistettu kirjoittaja)

  Alussa oli vaikeuksia, mutta jo toisella kerralla sokerointi sujui paremmin! Paketissa on kaikki mitä tarvitaan. Kumihanskoja voisi olla enemmän. Miellyttävä käyttää kaikin puolin!

 13. Minna (varmistettu kirjoittaja)

  Aloittelijalle hyvä setti. Ei kannata tilata liian suuria käsineitä!

 14. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Oli tosi helppoa, kunhan vain pääsi tekniikasta jyvälle!

 15. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Tuote on riittoisaa ja helppokäyttöinen.

 16. Laura (varmistettu kirjoittaja)

  Täydellinen aloituspaketti tällaiselle aloittelevalle sokeroijalle! Homma alkoi sujua muutaman harjoittelukerran jälkeen jo oikein mukavasti. Riittoisat, laadukkaat tuotteet. Lisäksi mainittava isona plussana nopea toimitus tilaukselle sekä nopea vastausaika kysymyksiin 😊

 17. Tiina (varmistettu kirjoittaja)

  Tuote on hyvä mutta käyttäjä ei osaa vielä käyttää🙂

 18. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Tuote vaikuttaa hyvältä, vaatii itsellä harjoittelua.

 19. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Ensimmäinen sokerointi onnistui melko hyvin sääret ja reidet.

 20. Outi (varmistettu kirjoittaja)

 21. Heidi P. (varmistettu kirjoittaja)

  Todella hyvä paketti aloitella kotisokerointia! Kun tekniikkaan pääsee kiinni, on tämä varmasti luottotuote myös herkälle iholle ☺️

 22. Päivi (varmistettu kirjoittaja)

  Yllättävän toimiva ihan aloittelijalle. Videot tosi hyviä. Sokerimassa on tosi kovaa ja ilman lämmittämistä mikrossa, on hanskojen kanssa (vaikka ahtaat) hankalaa pidemmän päälle. Paljan käsin helpompaa.

 23. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 24. Mia (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä setti! Tällä pääsi opettelun makuun ja varmasti tilaan sokeria lisääkin.

 25. Nita (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä paketti kaikenkaikkiaan, itsellä sokerointitekniikka edelleen hakusessa (sääret jo onnistuu!). Hanskoista ottaisin koon pienemmän mitä normaalisti käytän, sillä oma kokoni jäi nyt aivan liian suureksi.

 26. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Edullinen ja riittoisat tuotteet! Ostan jatkossakin. 🙂

 27. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 28. Minna (varmistettu kirjoittaja)

  Paketti tuli todella nopeasti. Itse en ole käyttänyt tuota kuorintakinnasta, joten se on ehkä vähän turha. En ole testannut vielä savea. Sokeri on jämäkkää, mutta vetristyy hyvin käsittelyssä ja toimii sekä tarttuu hyvin. Pari ekaa kertaa harjoittelua takana ja ensimmäistä kertaa uskon, että opin tämän taidon.

 29. Kati (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä ja helppokäyttöinen. Sokeri jähmettyy melko nopeasti kädessä.

 30. Sari H. (varmistettu kirjoittaja)

 31. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä ja toimiva setti. Näillä jokainen oppii sokeroimaan!

 32. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 33. Nea (varmistettu kirjoittaja)

 34. Piia (varmistettu kirjoittaja)

  Ensimmäinen sokerointi kerta meni yllättävän hyvin, sokeri alkoi kohtuu nopeasti tottelemaan. Vielä on harjoiteltavaa, mutta hyvä mieli jäi. Varmasti käytän jatkossakin tuotetta.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Toimituskulut

Posti 5,90 e
Nouto Kalajoki 0 €
Yli 80 € tuotetilaus toimitus 0 €
Toimitamme 24h sisällä 98% tilauksista

×