Sokerointi Kotona Start-2

(140 arvostelua)
49,90 

Sokerointisetti, jolla aloitat sokeroinnin kotona helposti ja edullisesti. Myös sinne alakertaan.

 • 450g Hard SunSugaring sokerointimassa
 • 50ml SunSugaring desinfiointiaine (Puhdistaa)
 • 50ml SunSugaring Aloevera-geeli (Rauhoittaa)
 • 90g SunSugaring Bentoniittisavi (Kuivaa kosteaa ihoa)
 • 10 kpl nitriilikäsineitä (Valitse napakka koko)
 • Kelebek kuorintakinnas (Kuorii)

Kuvaus

Sokerointi Kotona Start-2

Sokerointi on karvanpoistomenetelmä, joka sopii kaikille ihotyypeille ja kaikille ihokarvoille hellävaraisuutensa ansiosta.

Ihokarvat pysyvät pitkään poissa eikä ikävää sänkeä tule, vaan heti ensimmäisen sokerointikerran jälkeen karva kasvaa  pehmeämpänä.

Täydellinen ihokarvanpoistomenetelmäksi niin naisille kuin miehillekin.

Säännöllisellä sokeroinnilla karvankasvu vähenee ja sokerointiväli sen myötä pitenee.  Sokerointiväli ihmisen yksilöllisestä karvankasvusta riippuen on 3-6 viikkoa.

Sokerointi Kotona Start-2 setillä aloitat sokeroinnin kotona todella edullisesti ja helposti. Sokerointi Kotona Start-2 setillä sokeroit ihan kaikki  ihokarvat,  sopii myös bikinialueen sokerointiin ja brassisokerointiin.

Setin sokerointimassa riittää mm. säärissä n. 7 ja brassialueen sokeroinnissa vähintään 10 kertaan. Säärten hinnaksi tällä setillä tulee n. 3 euroa ja mm. bikinialueen hinnaksi vain n. 1 euro.

Sokerointi Kotona Start-2 sokerointisetti on täydellinen valinta sinulle, kun  haluat sokeroida  koko vartalosi itse kotona.

Setti sisältää kaiken mitä tarvitset itse sokerointiin, sisältäen myös intiimialueen sokeroinnin. Setissä on myös tuotteet ihon jälkihoitoon sokeroinnin jälkeen.

 

SunSugaring Desinfiointiaine 50ml

Aloita sokerointi kotona desinfioimalla iho SunSugaring desinfiointiaineella. SunSugaring desinfiointiaine puhdistaa ihon pinnan bakteereista ja samalla se myös kuivaa ihon pintaa, jotta sokerimassa tarttuu kunnolla karvoihin.

Hyvä ihon puhdistus takaa  hygieenisen sokeroinnin. SunSugaring 50 ml desinfiointiaine on erittäin riittoisaa ja tämä pakkauskoko riittää mm. 20 kertaan säärten alueella.

Suihkuta desinfiointiaine sokeroitavalle alueelle ja pyyhi alue kuivaksi paperilla tai tufferilla. Kasvojen sokeroinnissa suihkuta desinfiointiaine tufferiin.

Sisältää ihoa tehokkaasti hoitavaa ja kosteuttavaa Xylitolia.

Vegaani. Ei ole testattu eläimillä. Ei sisällä hajusteita eikä väriaineita.

Valmistettu Suomessa.

 

SunSugaring Sokerointimassa Hard 450g

SunSugaring 450g Hard sokerointimassa on 100% luonnontuote, joka sisältää ainoastaan vettä, sitruunaa ja Suomessa viljeltyä sokerijuurikasta.

Tämä massa soveltuu niin aloittelijalle kuin kokeneelle sokeroijallekin.

SunSugaring Hard sokerointimassa on sellaisenaan käyttövalmis, mutta halutessasi voit lämmittää massaa mikrossa, vesihauteessa tai erillisessä lämmittimessä pehmentääksesi massaa.

Hard sokerointimassalla sokeroit itse kotona ihan kaikki ihokarvat kasvoista varpaisiin saakka eli yksi massa kaikille karvoille.

Harjoitteluvaiheessa massaa  kuluu hiukan enemmän, mutta kun taito opittu massan kulutuskin vähenee huomattavasti.

Vegaani. Ei ole testattu eläimillä. Ei sisällä hajusteita eikä väriaineita.

Valmistettu Suomessa Kalajoella.

 

SunSugaring Aloevera-geeli 50ml

Sokeroinnin jälkeen levitä iholle SunSugaring aloevera-geeli rauhoittamaan ihoa. Aloevera-geeli sisältää 98 % aloeveraa. Geeli on erittäin riittoisa ja vain muutama tippa riittää isollekin ihoalueelle.

Aloeveraa on kautta aikojen käytetty ihon eri ongelmien hoitoon ja tämä tuote soveltuukin erittäin hyvin myös mm. auringonpolttamien ja hyttysenpuremien sekä couperosan hoitoon.

Vegaani. Ei ole testattu eläimillä. Ei sisällä hajusteita eikä väriaineita.

 

SunSugaring Bentoniittisavi 90g

Bentoniittisavi on luonnon savea, joka sitoo tehokkaasti kosteutta itseensä ja lisäksi poistaa ihon pinnasta todella hyvin rasvaisuutta.

Intiimialueen sokeroinnissa käytä bentoniittisavea. Kyseessä kostea ja lämmin alue, jolloin bentoniittisavi kuivattaa ihon pintaa tehokkaasti.

Intiimialueen lisäksi jos kainalosi hikoilevat runsaasti sokeroinnin aikana käytä savea myös sille alueelle. Muuten sokerointimassamme ei vaadi kuivilla ihoalueilla saven käyttöä.

Bentoniittisavemme on normaalia talkkia huomattavasti raskaampaa, joten se ei pölise huoneilmaan talkin tavoin sokeroinnin aikana.

Savea ripotellaan sokeroitavalle ihoalueelle ennen sokerointia. Lisää Bentoniittisavea tarpeen mukaan, jos palaat samalle ihoalueelle uudelleen.

Bentoniittisavi ei tuki sokerointimassaa, joten sen vuoksi sitä ei tarvitse säästellä. Sokeroinnin lisäksi voit käyttää myös kasvonaamion raaka-aineena.

Vain ulkoiseen käyttöön. Luonnontuote. Ei ole testattu eläimillä. Ei sisällä hajusteita eikä väriaineita.

 

Kelebek kuorintakinnas

Korkealaatuinen kuorintakinnas, joka kuorii ihon tehokkaasti ja miellyttävästi. Iho kannattaa kuoria säännöllisesti sokerointien välillä 1- 2 kertaa viikossa.

Sokeroinnin helpottamiseksi iho kannattaa kuoria 1-2 päivää ennen sokerointia. Älä kuori ihoa sokerointipäivänä, koska sokeroinnin aikana iho tulee samalla kuorittua.

Aloita kuorinta n. 5 päivän kuluttua sokeroinnista, koska sokerointi itsessään kuorii ihon tehokkaasti.

Ihon säännöllinen kuorinta kuorintakintaalle estää karvojen sisäänkasvua. Kelebek kintaalla kuoriessa et altista ihoasi turhille kemikaaleille.

Kuori aina puhdasta ihoa eli pese iho ensin ihan normaalisti iholle tarkoitetulla pesuaineella. Tämän jälkeen kostuta kinnas ja kuori ihoa edestakaisilla liikkeillä pysty-ja vaakasuunnassa. Kuorinnan jälkeen muista aina kosteuttaa iho kosteusvoiteella.

Iho nauttii kuorinnasta olitpa sitten sokeroinut tai luomu.

Kelebek kuorintakintaassa olevan resorin ansiosta kinnas pysyy hyvin kädessä.

Kelebek kuorintakintaan voit pestä pesukoneessa 60 asteessa, joten se on aina erittäin hygieeninen käytössä. Vaihda kinnas uuteen n. kerran vuodessa.

 

Nitriilikäsine 10kpl

Käsine kädessä sokerointi on hygieenisempää ja siistimpää. Käsine ehkäisee myös ihon kosteuden ja lämmön siirtymistä massaan.

Nitriilikäsineemme on erittäin kestävä ja käsineen sormenpäät ovat karhennettu, jonka vuoksi käsine on täydellinen sokerointiin.

Nitriilikäsine ei sisällä luonnonkumia. Sokeroitaessa käsineen pitää olla napakka. Setissä on 10 kpl käsineitä jotta pääset testaamaan itsellesi oikeaa kokoa edullisesti.

Nitriilikäsineen koon mittaus: Ota mitta kädestä etusormen tyvestä pikkusormen tyveen. Pidä mitatessasi sormia hieman harallaan XS 8cm, S 9cm, M 10 cm ja L 11 cm.

 

Ainesosat

SunSugaring sokerointimassa: Sucrose, Aqua, Citric acid

SunSugaring Aloevera-geeli: Aloe Barbadensis Leaf Extract in Aqua, Sodium Benzoate, Carbopol, Citric Acid.

SunSugaring desinfiointiaine: Aqua, Alcohol Denat (A12) 10w-%/12 vol-%, Xylitol, Cetylpyridinium Chloride

Bentoniittisavi: Natriumbentoniitti

Lisätiedot

Paino0,88 kg (kilogramma)
Käsineen koko

XS, S, M, L

Tuotemerkki

SunSugaring

140 arviota tuotteelle Sokerointi Kotona Start-2

4,7
Perustuu 140 arvioon
Näytetään 100 arvostelua 140 arvostelusta (5 tähteä). Näytä kaikki 140 arvostelua
 1. Susanna (varmistettu kirjoittaja)

  En kadu hetkeäkään että tilasin, nopea toimitus, erittäin hyvä tuote! Suosittelen!

 2. Jasmin (varmistettu kirjoittaja)

  Toimiva tuote, kun oppii tekniikan! Plussaa kuorintakäsineestä

 3. Merja (varmistettu kirjoittaja)

  Yllätyin, miten helppoa tämä onkin tehdä itse, kun on käynyt useamman vuoden sokeroitavana. Käytännössä yhden sokeroinnin hinnalla tästä saa iloa moneksi kuukaudeksi. Suosittelen!

 4. Jaana (varmistettu kirjoittaja)

  Huippuhyvä tuote😄

 5. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Sokeri tuntuu hyvältä ja ihana ku sen voi ottaa suoraan purkista ilman lämmitystä! Tosin mulla sokeri on aika lämpimässä kylppärissä joten seki saattaneen vaikuttaa. Kuorinta hanska oli todella hyvä, sekä desinfiointiaine, aloevera geeli ja talkki oli kans oikeen hyviä!

 6. Anette Saarinen (varmistettu kirjoittaja)

  Todella hyvä setti aloitukseen! Toki alussa massaa meni niin paljon että melkeen heti piti tilaa uusi purkki.

 7. Emilia (varmistettu kirjoittaja)

  Tehty Suomessa, ihanaa!!

 8. Mika (varmistettu kirjoittaja)

  Oli pidetty joululahja. Käyttöön tuli ja toimii.

 9. Aino (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä aloituspakkaus, hanskat loppuivat minulta ensimmäisenä kesken. Säärien sokerointi onnistui helposti, muiden osien sokerointi vaatii vielä hiukan harjoitusta.

 10. Valentina (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä, riittoisa ja laadukas tuote!

 11. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Nopea toimitus ja nopea vastaus, kun tarvitsi ottaa yhteyttä.
  Toimivat tuotteet. Varsinkin säärten sokerointi osoittautui odotettua helpommaksi ja ohjevideot hyviä.

 12. Johanna (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvät tuotteet ja asiakaspalvelu

 13. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Toimii erittäin hyvin, kaikki mitä tarvitset sokeroinnin aloittamiseen löytyy tästä paketista. Suosittelen!

 14. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Sopiva paketti aloitukseen ja helppo tuote käyttää

 15. Jenni (varmistettu kirjoittaja)

  Mahtava paketti kotisokeroijalle!
  Itse pohdin pitkään uskaltaisinko kokeilla sokerointi itse. Olin käynyt hoitamassa brassi-sokeroinnin aina ammattilaisella, muut alueet hoitanut itse höylällä. Ammattilaisen tekemänä hinta alkoi kuitenkin käydä pienituloiselle suhteettoman kovaksi ja vihdoin päätin että yritän. Katsoin kaikki hyvät ja kattavat ohjevideot, tilasin tämä setin ja eikun hommiin. Tein sokeroinnin 2 kertaa ensin säärilleni ja sitten uskalsin jo kokeilla brassia itse. Säärethän oli aika helppo tehdä itse, brassi osittain kyllä, osittain ei. Mutta uskon että harjoitus tekee siinäkin mestarin ja paluuta ei enää muuhun ole.
  Minusta tässä setissä on kaikki tarpeellinen, kuorintahanskaa olen käyttänyt aktiivisesti koko keholle muutenkin. Suosittelen ehdottomasti rohkeasti kokeilemaan.

 16. Merja Oinonen (varmistettu kirjoittaja)

  Kaikki tarvittava yhdessä paketissa !

 17. Ella (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä pakkaus, jossa kaikki olennainen. Valitsin start 2, koska etenkin bentoniittisavi on itselle hyödyllinen!

 18. Katja (varmistettu kirjoittaja)

  Pienen opettelun jälkeen sokerointi lähti sujumaan yllättävän helposti. Karvojen poisto sääristä, kainaloista sekä brassi onnistuivat hyvien ohjevideoiden ansiosta myös aloittelijalta. Iso plussa kotimaisuudesta!

 19. Saila (varmistettu kirjoittaja)

  Toimiva paketti, kaikki mitä sokerointiin tarvitsee! Suosittelen lämpimästi tuotteita! Todella hyviä ohjevideoita sekä live lähetyksiä tiktokissa ja instagramissa

 20. Essi (varmistettu kirjoittaja)

 21. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Sopiva setti aloittelijalle.

 22. Iida (varmistettu kirjoittaja)

  Sopivat tuotteet. Hyvä aloituspaketti kun aloittaa sokeroimaan!

 23. Laura (varmistettu kirjoittaja)

  Täydellinen paketti kotisokeroinnin aloittamiseen

 24. Hanne (varmistettu kirjoittaja)

  Siis ihan superpaketti! Ja ohjeet todella selkeät, kyllä näillä välineillä saadaan silosääret! Sokerimassakin oli helppo työstää. Suosittelen!

 25. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 26. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 27. Ulla (varmistettu kirjoittaja)

  Kätevä paketti aloittelijalle! Kotimainen tuote on aina plussaa. Tekniikan opettelun jälkeen sokerointi sujuu kivasti.

 28. Eeva (varmistettu kirjoittaja)

  Sokeri lähes ammattituotteen veroinen! Vähän pehmeämpi kuin odotin mutta hyvin toimiva, ja pidin myös muista tuotteista. Kiva kun kotiin voi tilata omaan käyttöön sokeria!

 29. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Helppo aloituspaketti

 30. Stina (varmistettu kirjoittaja)

  Kerta kerran jälkeen helpottuu kun tekniikka paranee. Ihan loistava tuote. En ole esilämmittänyt, notkistuu nopeasti.

 31. Anu (varmistettu kirjoittaja)

  Ei voi muuta kuin suositella! Tuotteet ovat hyvälaatuisia ja ihan parasta, että myös kotimaisia.
  Katselin ahkerasti opetus ideoita ja niiden ohjeiden mukaan sokerointi todellakin on erittäin helppoa. Taatusti tilaan lisää, kunhan olen edelliset käyttänyt loppuun.

 32. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Kaiken kattava paketti aloitukseen. Ohjeiden avulla aloittaminen on yllättävänkin helppoa. Pisteet kotimaisuudelle.

 33. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Todella hyvä paketti, kaikki tarpeellinen mukana!

 34. Jenna (varmistettu kirjoittaja)

  Kokeilin ensimmäistä kertaa sokerointia tämän paketin avulla ja olin yllättynyt kuinka helppoa se lopulta oli. Harjoittelin tekniikkaa poikaystävän sääriin.

 35. Marleena (varmistettu kirjoittaja)

  Toimiva paketti ja kotisokerointi on onnistunut aika hyvin. Huippua, että tuotteet ovat kotimaisia ja valmistetaan Suomessa. Sokerointiohjevideot ovat hyviä ja selkeitä. Suosittelen! 🙂

 36. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Todella hyvä starttipaketti! Oikein odottaa, milloin karvat taas kasvaa että pääsee taas sokeroimaan 🤭

 37. Jenni (varmistettu kirjoittaja)

 38. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Aloittelijalle hyvä paketti, jonka avulla on sokerointi kotona onnistunut.

 39. Kaisa (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä paketti sokeroinnin aloittamiseen kotona!

 40. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 41. Iida L. (varmistettu kirjoittaja)

  Super kätevä setti ja sopii hyvin aloittelijalle. Itse ihastuin näihin heti ensimmäisen kerran jälkeen. ❤️
  Erityisesti tuohon kuorintahanskaan, super hyvä!

 42. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Oikein hyvä ja toimiva tuote. Aloittelijankin helppo käyttää.

 43. Riikka (varmistettu kirjoittaja)

  Tästä löyty kaikki tarvittava. Itse ainakin näistä tuotteista tykkäsin ja plussaa ehottomasti se ettei näis oo mitään hajusteita

 44. Hannu (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvin pelaa

 45. Netta (varmistettu kirjoittaja)

 46. Oona (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä tuote kun oppii käyttämään. Palvelu myös 10+

 47. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 48. Janni (varmistettu kirjoittaja)

  Joskus vuosia sitten kokeilin eri firman sokerointia, enkä saannut sillä mitään aikaiseksi. Sokeri ei tarttunut tai tarttui liian hyvin ja jäi ihoon kiinni. Tämän kanssa sain ekalla yrittämällä jaloista karvat pois ilman ongelmia

 49. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä ja kattava paketti. Vaatii vaan omaa harjoittelua että onnistuu.

 50. Raisa (varmistettu kirjoittaja)

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Toimituskulut

Posti 5,90 e
Nouto Kalajoki 0 €
Yli 80 € tuotetilaus toimitus 0 €
Toimitamme 24h sisällä 98% tilauksista

×