Sokerointi Kotona Start-2

(140 arvostelua)
49,90 

Sokerointisetti, jolla aloitat sokeroinnin kotona helposti ja edullisesti. Myös sinne alakertaan.

 • 450g Hard SunSugaring sokerointimassa
 • 50ml SunSugaring desinfiointiaine (Puhdistaa)
 • 50ml SunSugaring Aloevera-geeli (Rauhoittaa)
 • 90g SunSugaring Bentoniittisavi (Kuivaa kosteaa ihoa)
 • 10 kpl nitriilikäsineitä (Valitse napakka koko)
 • Kelebek kuorintakinnas (Kuorii)

Kuvaus

Sokerointi Kotona Start-2

Sokerointi on karvanpoistomenetelmä, joka sopii kaikille ihotyypeille ja kaikille ihokarvoille hellävaraisuutensa ansiosta.

Ihokarvat pysyvät pitkään poissa eikä ikävää sänkeä tule, vaan heti ensimmäisen sokerointikerran jälkeen karva kasvaa  pehmeämpänä.

Täydellinen ihokarvanpoistomenetelmäksi niin naisille kuin miehillekin.

Säännöllisellä sokeroinnilla karvankasvu vähenee ja sokerointiväli sen myötä pitenee.  Sokerointiväli ihmisen yksilöllisestä karvankasvusta riippuen on 3-6 viikkoa.

Sokerointi Kotona Start-2 setillä aloitat sokeroinnin kotona todella edullisesti ja helposti. Sokerointi Kotona Start-2 setillä sokeroit ihan kaikki  ihokarvat,  sopii myös bikinialueen sokerointiin ja brassisokerointiin.

Setin sokerointimassa riittää mm. säärissä n. 7 ja brassialueen sokeroinnissa vähintään 10 kertaan. Säärten hinnaksi tällä setillä tulee n. 3 euroa ja mm. bikinialueen hinnaksi vain n. 1 euro.

Sokerointi Kotona Start-2 sokerointisetti on täydellinen valinta sinulle, kun  haluat sokeroida  koko vartalosi itse kotona.

Setti sisältää kaiken mitä tarvitset itse sokerointiin, sisältäen myös intiimialueen sokeroinnin. Setissä on myös tuotteet ihon jälkihoitoon sokeroinnin jälkeen.

 

SunSugaring Desinfiointiaine 50ml

Aloita sokerointi kotona desinfioimalla iho SunSugaring desinfiointiaineella. SunSugaring desinfiointiaine puhdistaa ihon pinnan bakteereista ja samalla se myös kuivaa ihon pintaa, jotta sokerimassa tarttuu kunnolla karvoihin.

Hyvä ihon puhdistus takaa  hygieenisen sokeroinnin. SunSugaring 50 ml desinfiointiaine on erittäin riittoisaa ja tämä pakkauskoko riittää mm. 20 kertaan säärten alueella.

Suihkuta desinfiointiaine sokeroitavalle alueelle ja pyyhi alue kuivaksi paperilla tai tufferilla. Kasvojen sokeroinnissa suihkuta desinfiointiaine tufferiin.

Sisältää ihoa tehokkaasti hoitavaa ja kosteuttavaa Xylitolia.

Vegaani. Ei ole testattu eläimillä. Ei sisällä hajusteita eikä väriaineita.

Valmistettu Suomessa.

 

SunSugaring Sokerointimassa Hard 450g

SunSugaring 450g Hard sokerointimassa on 100% luonnontuote, joka sisältää ainoastaan vettä, sitruunaa ja Suomessa viljeltyä sokerijuurikasta.

Tämä massa soveltuu niin aloittelijalle kuin kokeneelle sokeroijallekin.

SunSugaring Hard sokerointimassa on sellaisenaan käyttövalmis, mutta halutessasi voit lämmittää massaa mikrossa, vesihauteessa tai erillisessä lämmittimessä pehmentääksesi massaa.

Hard sokerointimassalla sokeroit itse kotona ihan kaikki ihokarvat kasvoista varpaisiin saakka eli yksi massa kaikille karvoille.

Harjoitteluvaiheessa massaa  kuluu hiukan enemmän, mutta kun taito opittu massan kulutuskin vähenee huomattavasti.

Vegaani. Ei ole testattu eläimillä. Ei sisällä hajusteita eikä väriaineita.

Valmistettu Suomessa Kalajoella.

 

SunSugaring Aloevera-geeli 50ml

Sokeroinnin jälkeen levitä iholle SunSugaring aloevera-geeli rauhoittamaan ihoa. Aloevera-geeli sisältää 98 % aloeveraa. Geeli on erittäin riittoisa ja vain muutama tippa riittää isollekin ihoalueelle.

Aloeveraa on kautta aikojen käytetty ihon eri ongelmien hoitoon ja tämä tuote soveltuukin erittäin hyvin myös mm. auringonpolttamien ja hyttysenpuremien sekä couperosan hoitoon.

Vegaani. Ei ole testattu eläimillä. Ei sisällä hajusteita eikä väriaineita.

 

SunSugaring Bentoniittisavi 90g

Bentoniittisavi on luonnon savea, joka sitoo tehokkaasti kosteutta itseensä ja lisäksi poistaa ihon pinnasta todella hyvin rasvaisuutta.

Intiimialueen sokeroinnissa käytä bentoniittisavea. Kyseessä kostea ja lämmin alue, jolloin bentoniittisavi kuivattaa ihon pintaa tehokkaasti.

Intiimialueen lisäksi jos kainalosi hikoilevat runsaasti sokeroinnin aikana käytä savea myös sille alueelle. Muuten sokerointimassamme ei vaadi kuivilla ihoalueilla saven käyttöä.

Bentoniittisavemme on normaalia talkkia huomattavasti raskaampaa, joten se ei pölise huoneilmaan talkin tavoin sokeroinnin aikana.

Savea ripotellaan sokeroitavalle ihoalueelle ennen sokerointia. Lisää Bentoniittisavea tarpeen mukaan, jos palaat samalle ihoalueelle uudelleen.

Bentoniittisavi ei tuki sokerointimassaa, joten sen vuoksi sitä ei tarvitse säästellä. Sokeroinnin lisäksi voit käyttää myös kasvonaamion raaka-aineena.

Vain ulkoiseen käyttöön. Luonnontuote. Ei ole testattu eläimillä. Ei sisällä hajusteita eikä väriaineita.

 

Kelebek kuorintakinnas

Korkealaatuinen kuorintakinnas, joka kuorii ihon tehokkaasti ja miellyttävästi. Iho kannattaa kuoria säännöllisesti sokerointien välillä 1- 2 kertaa viikossa.

Sokeroinnin helpottamiseksi iho kannattaa kuoria 1-2 päivää ennen sokerointia. Älä kuori ihoa sokerointipäivänä, koska sokeroinnin aikana iho tulee samalla kuorittua.

Aloita kuorinta n. 5 päivän kuluttua sokeroinnista, koska sokerointi itsessään kuorii ihon tehokkaasti.

Ihon säännöllinen kuorinta kuorintakintaalle estää karvojen sisäänkasvua. Kelebek kintaalla kuoriessa et altista ihoasi turhille kemikaaleille.

Kuori aina puhdasta ihoa eli pese iho ensin ihan normaalisti iholle tarkoitetulla pesuaineella. Tämän jälkeen kostuta kinnas ja kuori ihoa edestakaisilla liikkeillä pysty-ja vaakasuunnassa. Kuorinnan jälkeen muista aina kosteuttaa iho kosteusvoiteella.

Iho nauttii kuorinnasta olitpa sitten sokeroinut tai luomu.

Kelebek kuorintakintaassa olevan resorin ansiosta kinnas pysyy hyvin kädessä.

Kelebek kuorintakintaan voit pestä pesukoneessa 60 asteessa, joten se on aina erittäin hygieeninen käytössä. Vaihda kinnas uuteen n. kerran vuodessa.

 

Nitriilikäsine 10kpl

Käsine kädessä sokerointi on hygieenisempää ja siistimpää. Käsine ehkäisee myös ihon kosteuden ja lämmön siirtymistä massaan.

Nitriilikäsineemme on erittäin kestävä ja käsineen sormenpäät ovat karhennettu, jonka vuoksi käsine on täydellinen sokerointiin.

Nitriilikäsine ei sisällä luonnonkumia. Sokeroitaessa käsineen pitää olla napakka. Setissä on 10 kpl käsineitä jotta pääset testaamaan itsellesi oikeaa kokoa edullisesti.

Nitriilikäsineen koon mittaus: Ota mitta kädestä etusormen tyvestä pikkusormen tyveen. Pidä mitatessasi sormia hieman harallaan XS 8cm, S 9cm, M 10 cm ja L 11 cm.

 

Ainesosat

SunSugaring sokerointimassa: Sucrose, Aqua, Citric acid

SunSugaring Aloevera-geeli: Aloe Barbadensis Leaf Extract in Aqua, Sodium Benzoate, Carbopol, Citric Acid.

SunSugaring desinfiointiaine: Aqua, Alcohol Denat (A12) 10w-%/12 vol-%, Xylitol, Cetylpyridinium Chloride

Bentoniittisavi: Natriumbentoniitti

Lisätiedot

Paino0,88 kg (kilogramma)
Käsineen koko

XS, S, M, L

Tuotemerkki

SunSugaring

140 arviota tuotteelle Sokerointi Kotona Start-2

4,7
Perustuu 140 arvioon
 1. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 2. Mia (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä setti! Tällä pääsi opettelun makuun ja varmasti tilaan sokeria lisääkin.

 3. Marjo (varmistettu kirjoittaja)

  Ensimmäistä kertaa ostin tämän tuotteen ja jäin koukkuun tämän tuotteen käytön helppouteen! Suosittelen suuresti! Ja todella nopea toimitus.

 4. Pia (varmistettu kirjoittaja)

  Todella hyvä paketti, näillä onnistui ensikertalainenkin. Kuorinta hanska tekee ihosta ihanan pehmeän ja savi auttoi mm.kainaloita sokeroidessa. Voin suositella tätä pakettia. Yllätti miten näppärästi onnistuu, vaikka vielä harjoittelua vaatii etenkin bikinialuuella.

 5. Anna (varmistettu kirjoittaja)

  Kattava setti, hyvin toimivia tuotteita!

 6. Nita (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä paketti kaikenkaikkiaan, itsellä sokerointitekniikka edelleen hakusessa (sääret jo onnistuu!). Hanskoista ottaisin koon pienemmän mitä normaalisti käytän, sillä oma kokoni jäi nyt aivan liian suureksi.

 7. Sanna (varmistettu kirjoittaja)

  Mahtava paketti aloitukseen. Helppoa touhua

 8. Suvi (varmistettu kirjoittaja)

  Aivan mahtava tuote ja videoiden avulla oppii todella helposti sokeroimaan itse 🙂

 9. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Huippu setti ja hyvät ohjeet 😊

 10. Mirja (varmistettu kirjoittaja)

  Helppo valmis sokeri aloittelijalle. Kovin riittoiselta vaikuttaa myös suihke ja aloe vera. Tekniikassa itsellä vielä hiomista. Harjoitus tekee mestarin.

 11. Timo K. (varmistettu kirjoittaja)

  Monipuolinen kokonaispakkaus kokemattomalle sokeroijalle, joka hyvien opetusvideojen avulla oppi tekniikan näppärästi. Turhat karvat irtosivat lopuksi helposti 😀

 12. Sanna S. (varmistettu kirjoittaja)

  Tuotteita oli helppo ja miellyttävä käyttää vaikka mitään kokemusta sokeroinnista ei ollut ennestään. Ihosta tuli sileä ja pehmeä eikä tuotteet ärsyttäneet ihoa ollenkaan. Täydellinen tuote, jota en aio missään nimessä enää höylään vaihtaa.

 13. Mia (varmistettu kirjoittaja)

  Alkuun sokeri tuntuu helpolta käyttöä kunnes lämpeni hetkessä.
  Täytyy kokeilla muualla kuin kotona sillä sisälämpötila taitaa olla liian korkea täällä massalle.

 14. Inga (varmistettu kirjoittaja)

  Toimii mainiosti ensimmäinen sokerointisetti joka ei jää ihoon kiinni😍

 15. Krista (varmistettu kirjoittaja)

  Tein ensimmäistä kertaa sokeroinnin kotona ja näillä tuotteilla sokerointi oli todella helppoa!

 16. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Alussa oli vaikeuksia, mutta kun oppi tekniikan on sokerointi ollut tosi kätevä ja miellyttävä tapa poistaa karvoja!

 17. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Edullinen ja riittoisat tuotteet! Ostan jatkossakin. 🙂

 18. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 19. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 20. Niina L. (varmistettu kirjoittaja)

  Kaikki tarvittava sokerointiin kotona. Onnistui helposti jopa tämmöiseltä aloittelijalta. 🫶

 21. Anu (varmistettu kirjoittaja)

 22. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Kätevä aloituspaketti, jossa kaikki tarvittava

 23. Eveliina (varmistettu kirjoittaja)

  Loistava tuote, hyvät ohjeet ja taustatuki harjoitteluun. Tuli heti luottotuote!

 24. Minna (varmistettu kirjoittaja)

  Paketti tuli todella nopeasti. Itse en ole käyttänyt tuota kuorintakinnasta, joten se on ehkä vähän turha. En ole testannut vielä savea. Sokeri on jämäkkää, mutta vetristyy hyvin käsittelyssä ja toimii sekä tarttuu hyvin. Pari ekaa kertaa harjoittelua takana ja ensimmäistä kertaa uskon, että opin tämän taidon.

 25. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Erittäin helppokäyttöinen tuote, ihan harmittaa etten ole aikaisemmin kokeillut 🙂

 26. Laura (varmistettu kirjoittaja)

  Loistopaketti sokeroinnin aloittamiseen!

 27. Tanja (varmistettu kirjoittaja)

  Täydellinen aloituspaketti, jossa on huomioitu kaikki vaiheet.

 28. Mira (varmistettu kirjoittaja)

 29. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Tuotteet vastasi odotuksia. Olen aloitteleva koti sokeroija, joten harjoitusta vielä vaatii. 🙂

 30. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 31. Kati (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä ja helppokäyttöinen. Sokeri jähmettyy melko nopeasti kädessä.

 32. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Hei!
  Mieletöntä. Sokerointi onnistuu kotona helposti Sun Sugaring tuotteilla! Tuotteet laadukkaat ja YouTubesta löytyvät opastevideot takaa kyllä onnistuneen sokeroinnin kotona ihan vasta-alkajalle. 5/5.

 33. Sari H. (varmistettu kirjoittaja)

 34. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä ja toimiva setti. Näillä jokainen oppii sokeroimaan!

 35. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvin onnistui videoiden katsomisen jälkeen sokerointi näillä tuotteilla myös ensikertalaiselta.

 36. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 37. Nelli (varmistettu kirjoittaja)

  Ensimmäinen sokerointini koskaan onnistui täydellisesti tällä setillä! Sokerimassaa oli helppo käsitellä, myös ilman lämmittämistä. Suosittelen tätä settiä siis myös aloittelijoille!

 38. Oona (varmistettu kirjoittaja)

 39. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Tykkäsin 🙂 laadukas ja mukava. Tilaan varmaan joskus toistekkin.

 40. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 41. Katja (varmistettu kirjoittaja)

  Sokeri kuorii ihoa jonka asiosta kainaloista on lähtenyt tummentumia! Sokeria kun vähän lämmittää, nii lähtee kyllä karvat eikä satu yhtään!

 42. Nea (varmistettu kirjoittaja)

 43. Sami Paavola (varmistettu kirjoittaja)

 44. Piia (varmistettu kirjoittaja)

  Ensimmäinen sokerointi kerta meni yllättävän hyvin, sokeri alkoi kohtuu nopeasti tottelemaan. Vielä on harjoiteltavaa, mutta hyvä mieli jäi. Varmasti käytän jatkossakin tuotetta.

 45. Noora (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvin toimii!

 46. Sofia (varmistettu kirjoittaja)

 47. Anna (varmistettu kirjoittaja)

 48. Paula (varmistettu kirjoittaja)

  Tuotteet ovat hyviä ja tykkään, kun on kotimaista. Kun sokeroinnin oppii kunnolla, niin paluuta ei ole muuhun tapaan päästä karvoista eroon. 🤩

 49. Susanna Kallio (varmistettu kirjoittaja)

 50. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Riittoisa kokonaisuus, joka sisältää kaiken tarvittavan! Tuotteiden kotimaisuudesta todella iso plussa! Tässä on kyllä sokeri jolla kaikki karvanpoisto onnistui äärettömän helposti myös tällaiselta aloittelijalta. Tuotteet eivät myöskään ärsytä lainkaan ihoa, ja sheivauksen sijasta kun tätä on tehnyt niin atooppisen ihon oireilu on vähentynyt käytännössä kokonaan. Aamen tälle, ei voi mitään muuta kuin suositella! 🙂

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Toimituskulut

Posti 5,90 e
Nouto Kalajoki 0 €
Yli 80 € tuotetilaus toimitus 0 €
Toimitamme 24h sisällä 98% tilauksista

×