Avainlippu
Sokerointisammal-4
Sokerointi

SunSugaring 2kpl Hard ja 2kpl Soft 850g

4.89 viidestä
(9 tuotearviota)

84,50 

SunSugaring 2kpl Hard ja 2kpl Soft 850g

SunSugaring 2kpl Hard ja 2kpl Soft 850g on ammattilaisen valinta. SunSugaring Hard ja Soft sokerointimassa on  100% luonnontuote. Tämä tukkupakkaus on suunnattu ammatikseen sokeroivalle. Pakkauksen massat mahdollistavat kaikkien ihoalueiden sokeroinnin.

Valmistettu Suomessa Kalajoella.

(hinta/purkki 20,60€ sis. alv 24%)

Kuvaus

SunSugaring 850g Hard sokerointimassa on Suomessa valmistettu 100% luonnontuote. Sokeroidessasi SunSugaring sokerointimassalla tuet samalla kotimaista työtä. SunSugaring Hard sokerointimassa on sellaisenaan käyttövalmis, mutta halutessasi voit lämmittää massaa mikrossa tai erillisessä lämmittimessä. Hard massa on täydellinen massa aloittelijalle, mutta todella toimiva massa myös kokeneemmalle sokeroijalle, koska massaa voi pehmentää lämmittämällä. Jos sokerointiympäristösi on lämmin, valitse ehdottomasti tämä kovempi massa. SunSugaring Soft on tarkoitettu erittäin kokeneelle sokeroijalle ja viileissä oloissa tapahtuvaan sokerointiin. Soft massa ei sovellu brassisokeroinnin tekoon. Halutessasi voit sekoittaa setin massoja keskenään ottamalla molempia massoja samalla kertaa, jolloin massojen ominaisuudet yhdistyvät, jolloin sinulla on käytössä ”Medium” massa. SunSugaring sokerimassoissa on ripaus sitruunaa. Sitruunalla on todettu monia positiivisia vaikutuksia ihon kuntoon mm. sitruuna heleyttää ihoa ja samalla auttaa ihoa korjaamaan pieniä ihon pinnan virheitä mm. maksaläiskiä.

Yksi SunSugaring 850 g pakkaus sokerointimassamme riittää mm. 12 sokerointikertaan säärissä. Tukkupakkaus SunSugaring 2kpl Hard ja 2kpl Soft 850g massasetti on edullinen, joka suunniteltu ammatikseen sokeroivaa ajatellen. Tukkupakkauksessa yhden massapakkauksen hinta on selkeästi edullisempi verrattuna yksittäin ostettuun pakkaukseen.
Sokerointimassamme ovat vegaaneja, eikä niitä ole testattu eläinkokeilla. Ei sisällä hajusteita eikä väriaineita

Ainesosat
SunSugaring sokerimassa: Sucrose, Aqua, Citric acid

Lisätiedot

Paino4,04 kg (kilogramma)

9 arviota tuotteelle SunSugaring 2kpl Hard ja 2kpl Soft 850g

4,9
Perustuu 9 arvioon
5 tähteä
88
88%
4 tähteä
11
11%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
 1. 5 viidestä

  Katja (varmistettu kirjoittaja)

  Näitä kun sekoittaa keskenään yhteen, niin saa täydellisen ”medium” sokerin!

 2. 5 viidestä

  Nina K. (varmistettu kirjoittaja)

  Erittäin hyvä hinta-laatusuhde. Kotona sokerointi onnistuu näillä helposti!

 3. 5 viidestä

  Sari Koivukangas (varmistettu kirjoittaja)

  Erittäin tyytyväinen sokeriin, olen kokeillut monia erilaisia sokeri merkkejä, jatkossa käytämme Hoitola Sarikossa SunSugarin sokeria.

 4. 5 viidestä

  Eveliina (varmistettu kirjoittaja)

  Sokerointitaitojen kartuttua erittäin hyvä paketti kotisokerointiin. Massoista on helppo tehdä omaan huonelämpöön ja sokeroitavaan alueeseen sopiva seos, jota on miellyttävä käsitellä. Riittää useaan sokerointiin. Aion ostaa uudelleen.

 5. 5 viidestä

  Veera L. (varmistettu kirjoittaja)

  Laadukasta sokeria !

 6. 4 viidestä

  Taina V. (varmistettu kirjoittaja)

  Paljon sokerointeja työkseni tehneenä ja useita sokerimerkkejä käyttäneenä voin todeta että tässä on perus hyvä sokerimassa. Hard on makuuni vähän liian kova mutta sekoittamalla Hard ja soft massoja saa hyvän pehmeän ja helposti työstettävän sokerin:)

 7. 5 viidestä

  Emmi (varmistettu kirjoittaja)

  Todella hyvin toimivia tuotteita! Helppokäyttöisiä ja poistaa myös lyhyempiä karvoja. ⭐⭐⭐⭐⭐

 8. 5 viidestä

  Liubov (varmistettu kirjoittaja)

 9. 5 viidestä

  Henna (varmistettu kirjoittaja)

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

×