Usein kysytyt kysymykset

Loader image

Kotona sokerointi on huomattavasti edullisempaa kuin hoitolassa. Voit myös valita itsellesi sopivimman ajankohdan milloin haluat sokeroida eli et ole sidoksissa aikatauluihin.

SunSugarin sokerimassa on Suomessa valmistettu tuote. SunSugaringin tuotteissa ei ole käytetty hajusteita eikä väriaineita. SunSugaring sokerimassassa on ripaus sitruunaa ja sitruunalla on todettu positiivisia vaikutuksia ihoon. SunSugaring tuotteet ovat vegaaneja ja niitä ei ole testattu eläinkokeilla. Meiltä saat tarvittaessa henkilökohtaista ohjausta sokerointiin kotona. Asiakaspalvelumme palvelee sinua maanantaista perjantaihin 10-21. Jos tilaat ennen klo 12 tuotteet lähtevät liikkeelle saman päivän aikana.

Sokerointi toki hieman tuntuu, mutta kivun tunne on yksilöllinen ja ensimmäinen kerta  tuntuu eniten. Seuraavat kerrat ovat paljon helpompia, koska karva ei ehdi kiinnittyä, jos sokeroit säännöllisesti. Kipeimmät alueet ovat kainalot, nilkka ja tietysti brassi. Kivuttomimpia alueita ovat sääret, bikini, selkä. Toki karvan määrä ja paksuus vaikuttavat siihen miltä sokerointi tuntuu. Lopputulos kuitenkin palkitsee.

Ensimmäisellä kerralla mm. kainalon alueen karvatuppi voi tihkaista hiukan verta, mutta näin ei enää käy seuraavilla kerroilla, kun sokeroit säännöllisesti. Pieni tihkaisu on merkki siitä, että karva on todellakin irronnut tupesta eikä vain katkennut. SunSugaring desinfiointiaine desinfioi ihon pinnan bakteereista tehokkaasti joten bakteerit eivät pääse ihon alle. Joskus voi tulla mustelma, mutta se on vaaratonta. Näin voi käydä myös ammattilaisen käsittelyssä joskus. Mustelma kertoo siitä, että olet tehnyt vetoliikkeen joko ylöspäin tai sitten tukikäsi ei ole kiristänyt ihoa riittävästi.

Sokerointi karvanpoistomenetelmänä on hellävarainen joten iho ei kärsi sokeroinnista. Sokerointi sopii todella hyvin atoopikolle ja psoriaatikolle. Älä kuitenkaan sokeroi aluetta jossa on avonainen haava. Haavan reunoja kannattaa väistää ja ottaa siitä sitten pinseteillä karvat pois. Sokerointi sopii myös hyvin henkilöille, joiden iho on jostakin syystä normaalia ohuempi mm. kortisonituotteita käyttäville.

Raskaus on elimistön normaali tila ja voit huoletta sokeroida kaikkia ihoalueita, jos vointisi on hyvä. Jos sinulla on paljon supistuksia ja vauvan ei ole vielä aika syntyä älä sokeroi. Karvat ehtii poistaa sitten myöhemminkin.

Älä sokeroi haavojen alueita tai tuoreita arpia. Tuoreita tatuointeja ei myöskään saa sokeroida. Tatuoinnin alueelta voi sokeroida sitten kun alue parantunut kunnolla. Älä myöskään sokeroi palanutta ihoa. Ihoa ei saa sokeroida jos sinulla on ruusufinni tai Roaccutta-kuuri.

Huolehdi ettei ihon pinnassa ole rasvaa tai muita epäpuhtauksia eli sokeroi vain puhdasta ihoa ja desinfioi iho SunSugaring desinfiointiaineella, joka desinfioi ihon ja samalla kuivaa ihon pinnan. Sokeroitavan karvan tulee olla vähintään n. 2 mm. Tätä lyhyemmässä karvassa ei ole riittävästi tartuntapintaa. Liian pitkää karvaa ei olekaan.Muista tehdä levitys aina vähintään kolme kertaa samaan kohtaan ennen irroitusta.Muista ottaa riittävästi sokerimassaa eli mm. sääriin n. golfpallon kokoinen määrä. Älä levittele sormia erilleen sokeroinnin aikana vaan pidä sormet yhdessä, jottei massa katoa sormien väliin.

Huomioi vetosuunta. Repäisi aina ihonmyötäisesti ja repäisyn tulee olla napakka. Älä siis nosta massaa ylöspäin. Muista vetää viimeinen levityskerta yli aikaisempien kertojen. Muista kiristää tukikädellä ihoa repäisyn aikana.

Huolehdi ettei ihon pinnassa ole rasvaa tai muita epäpuhtauksia eli sokeroi vain puhdasta ihoa ja desinfioi iho SunSugaring desinfiointiaineella, joka desinfioi ihon ja samalla kuivaa ihon pinnan. Liian kova massa liukuu ihon pinnassa eli pehmennä massaa mikrossa. Massa voi olla kovaa jos huoneilma viileä tai otat massan käyttöön heti tilauksen saavuttua. Massa varsinkin talvella on ollut kuljetuksen aikana kylmässä. Jos ihon pinnassa on kosteutta tai hikeä massa ei ota silloin kiinni karvaan. Käytä SunSugaring bentoniittisavea kosteilla alueilla mm. brassi ja myös silloin muillakin alueilla jos hikoilet herkästi.

Huoneen lämpötila vaikuttaa massan koostumukseen eli 21-22 lämpötila on paras sokerimassan kannalta. Valitse asuntosi viilein huone varsinkin kesäaikana ja älä sokeroi kylppärissä. Kylpyhuoneen huoneilma on yleensä muita tiloja lämpimämpi ja kosteampi. Jos asunnossasi ei ole jäähdytystä, voit ottaa tuulettimen lähellesi sokeroinnin aikana. Tuuletin ei jäähdytä, mutta liikkuva ilma kuivattaa ihoasi ja pitää myös massan koostumuksen kovempana.

Jos sokeri jää kiinni ihoon älä hermostu. Massan irroittamiseen on useampi konsti. Ensimmäisenä irroita rauhallisesti sokerimassan osa jonka saat nätisti irtoamaan ja anna jumittuneen massan olla hetken ns. levähtämässä ja voit sokeroida muita alueita silläaikaa. Hetken päästä palaat jumittuneeseen osaan ja levitä 1/3 osa alueelta jumittunutta massaa ylöspäin ja tämän jälkeen irroitus. Toinen vaihtoehto ota uutta sokerimassaa n. ison viinirypäleen verran ja taas levitä 1/3 osa alueelta jumittunutta massaa ylöspäin ja tämän jälkeen irroitus. Näissä tilanteissa voit jatkaa samalla massalla sokerointia eteenpäin. Sokeri on vedellä liukenevaa eli jos ylläolevat toimet ei auta pese sokerimassa lämpimällä vedellä pois.

Sokerointimassa ei mene pilalle vaikka lämmittäisit sen vahingossa ihan velliksi. Kuumaan massaan ei saa koskea sillä se on polttava kuumaa. Massaa voi lämmittää uudelleen ja uudelleen eli massa ei kärsi lämmityksestä tai jäätymisestä. Huoneenlämmössä massa palautuu aina alkuperäiseen muotoonsa.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00 
×