SunSugaring tarina

YouTube player

Meidän tarina

Tiedätkö sen tunteen kun sheivattu sänki kutisee ja punoittaa? Minä tiedän. Atooppinen ihoni kärsi jokaisen sheivauksen jälkeen ja lopulta 2000-luvun puolivälissä alakertani tulehtui sheivauksen jälkeen pahoin ja vaati lääkehoidon. Siinä oli minun taitekohta, jolloin sanoin hyvästit sheiverille. Karvoista oli kuitenkin eroon päästä, koska karvat eivät ole mun juttu. Sitten löysin sokeroinnin, mutta intiimialueen sokerointia ei silloin täällä Kalajoella kukaan tehnyt, vaan täytyi suunnata Ouluun 130 km päähän. Kaksi vuotta kuljin Oulussa noin kerran kuussa, mutta kalliiksihan se kävi ja lisäksi vei paljon aikaa, kun matkoihin talvella meni 4 tuntia. Lopulta mieheni kyllästyi vierestä katselemaan touhuani ja tokaisi ”Eikö tuota voi tehdä itse kotona?” Tästä kommentista se meidän tarina sitten lähti.

Aluksi yritin ostaa ammattilaisilla olevaa sokerointimassaa, mutta sitä ei myyty kuluttajille. Tämän seurauksena teimme sen ensimmäisen kokeiluerämme ihan kotikeittiössä ja tuuriakin oli mukana, koska ensimmäinen massaerä  onnistui siinä määrin, että se kannusti meitä jatkamaan. Tämän jälkeen teimme kymmeniä epäonnistuneita kokeiluja, mutta kaikki tuo työ toi lopulta tulosta ja yhteistyössä meillä mukana olleen testiryhmän kanssa syntyi SunSugaring sokerointimassa, jota nyt myymme niin kuluttajille kuin ammattilaisille.

Vuonna 2013

SunSugaring sokerointimassa hyväksyttiin Tukesin kosmetiikkarekisteriin ja saman vuoden kesäkuussa EU:n kosmetiikkarekisteriin. Ennen lupien hakemista tuotteemme turvallisuusarvioitiin ulkopuolisen asiantuntijan toimesta ja sokerointimassamme kävi Helsingissä Mikrobiologianlaitoksella testattavana. Tätä testiä ei meiltä vaadittu, mutta halusimme tehdä kaiken viimeisen päälle, jotta asiakkaamme voivat turvallisin mielin käyttää sokerointimassaamme. Vuonna 2014 SunSugaring sokerointimassoille myönnettiin Avainlippumerkki osoituksena suomalaisesta työstä.

Sokerointi kotona 200g
Sokerointi-Kotona-Start-2

Meidän tarinassa ensimmäisenä vuonna verkkokaupassamme oli myynnissä vain sokerointimassamme, mutta vuosien saatossa SunSugaring sokerointimassojemme ympärille on kasvanut kokonainen tuoteperhe. Verkkokaupastamme saat kaiken mitä tarvitset itse sokerointiin kotona ja sokeroinnin jälkeiseen ihon jälkihoitoon.

Vuonna 2017 muutimme uusiin toimitiloihin Kalajoen keskustaan. Toimitiloissamme meillä on verkkokauppamme lähettämö, kuvausstudio ja tuotteiden valmistukseen oma tuotantotila. Lisäksi meillä on Kalajoella erillinen varastotila, johon varastoimme mm. tyhjät purkit ja purnukat, joita tarvitaan paljon

Jos olet Kalajoelta tai olet lomailemassa Kalajoella tai muuten vain ohikulkumatkalla voit tilata tuotteitamme myös noutoboksiin, josta voit hakea tilauksesi silloin kun sinulle itselle sopii. Toki meillä saa ihan sisälläkin vierailla ja noutaa tuotteitamme suoraan hyllystä.

Meidän tarina

No kukako minä olen?

Mun nimi on Sari ja olen SunSugaringin perustaja. Taustaltani olen sairaanhoitaja ja sitä työtä tein lähes 20 vuotta ja siitä viimeiset vuodet päivystävänä sairaanhoitajana. Vuonna 2013 irtisanouduin sairaanhoitajan työstäni ja sukelsin täysin sokeroinnin maailmaan. Työpäiväni ovat hyvin vaihtelevat eli samanlaista päivää ei ole. Koulutan sokerointia, hoidan asiakaspalveluamme ja pyöritän somekanaviamme.

Tehty suomessa
×