Vuosi 2023 – Askel uudelle tasolle

Paljon on ehtinyt tapahtua siitä kun tulimme markkinoille tuolla meidän ensimmäisellä ja silloin ainoalla tuotteellamme SunSugaring Hard 220g sokerointimassalla. Sokerointimassojen kehitystyö ja valmistus on alusta lähtien ollut meidän omissa käsissä ja raaka-aineena aina olemme käyttänyt Suomessa viljeltyä sokeria ja niin teemme jatkossakin. Nyt brändimme alla on ihan kaikki mitä sokerointiin tarvitaan ja kaikki tuotteet valmistetaan / pakataan meidän omissa tuotantotiloissa Kalajoella.

Olemme saaneet iloita, että te asiakkaat olette löytänyt meidät ja arvostatte suomalaista työtä ja tekemistä niin vahvasti, että yrityksemme kasvu on ollut jo vuosia nousujohteista. Vuoden 2022 lopussa olimme tilanteessa, että tuotannon kapasiteettia oli saatava kasvamaan, jotta jatkossakin pystymme vastaamaan täysillä teidän asiakkaiden kysyntää ja takaamaan, että kaikkia tuotteita on aina saatavilla ja tietysti tärkeänä osana tuotteiden korkean laadun takaaminen tulevaisuudessakin.

Vuonna 2023 lähdimme rakentamaan meidän uutta tuotantolinjastoa, jonka tarkoituksena oli taata tulevaisuudessakin tuotteiden saatavuus, laadukkuus, mutta tärkeänä osana myös tuotannossa työskentelevien työturvallisuus, työergonomia ja työhyvinvointi. Ympäristön kuormitusta unohtamatta.

Meidän kokoiselle yritykselle suuret investoinnit ovat toki aina oma riskinsä. Olemme todella kiitollisia siitä, että näihin investointeihin saimme avuksi Euroopan unionin osarahoituksen. Sen ja oman rahoituksemme turvin voimme tulevaisuudessakin vastata teidän asiakkaiden kysyntään ja tarjoamaan työtä Suomeen.

Suositaan suomalaista työtä ja sokeroidaan ilolla tulevaisuudessakin.

Sari
Sari – SunSugaring Ky
×