Sokerointimassa hard 450g
Avainlippu
Desinfiointiaine 50ml
Aloe vera geeli 50ml
Kuorintakinnas
Nitriilikäsineet 10kpl
Kokotaulukko
Sokerointi

Sokerointi Kotona Start-1

4.80 viidestä
(5 tuotearviota)

39,90 

Sokerointi kotona Start-1

Täydellinen setti sinulle sokeroinnin aloittamiseen kotona. Tällä setillä sokeroit ja hoidat ihon jälkihoidon sokerointien välissä.

 • 450g Hard SunSugaring sokerointimassa
 • 50ml SunSugaring desinfiointiaine
 • 50 ml SunSugaring Aloevera-geeli
 • 10 kpl vahvoja nitriilikäsineitä
 • Kelebek kuorintakinnas
*

Kuvaus

YouTube player

Sokerointi Kotona Start-1

Sokerointi Kotona Start-1 setti on täydellinen valinta kotisokeroinnin aloittamiseen. Sokerointi Kotona Start-1 setti sisältää kaiken mitä tarvitset itse sokerointiin kotona ja ihon jälkihoitoon sokeroinnin jälkeen.

Desinfiointiaine
Aloita sokerointi kotona desinfioimalla iho SunSugaring desinfiointiaineella. SunSugaring desinfiointiaine on Suomessa valmistettu tuote, joka tehokkaasti puhdistaa ihon pinnan bakteereilta ja samalla se myös kuivaa ihon pintaa, jotta sokerimassa tarttuu kunnolla karvoihin. SunSugaring 50 ml desinfiointiaine on erittäin riittoisaa ja tämä pakkauskoko riittää mm. 20 kertaan säärten alueella. Suihkuta aine sokeroitavalle alueelle ja pyyhi alue kuivaksi paperilla tai tufferilla. Kasvojen sokeroinnissa suihkuta desinfiointiaine tufferiin. Ei sisällä hajusteita eikä väriaineita.

450g Hard sokerointimassa
SunSugaring 450g Hard sokerointimassa on Suomessa valmistettu 100% luonnontuote. Tämä massa soveltuu niin aloittelijalle kuin kokeneelle sokeroijallekin. SunSugaring Hard sokerointimassa on sellaisenaan käyttövalmis, mutta halutessasi voit lämmittää massaa mikrossa tai erillisessä lämmittimessä. SunSugaring sokerimassoissa on ripaus sitruunaa. Sitruunalla on todettu monia positiivisia vaikutuksia ihon kuntoon mm. sitruuna heleyttää ihoa ja samalla auttaa ihoa korjaamaan pieniä ihon pinnan virheitä mm. maksaläiskiä.
SunSugaring Hard 450 g sokerointimassamme riittää mm. 7 sokerointikertaan säärissä. Toki harjoitteluvaiheessa massaa kuluu enemmän, mutta kun taito opittu massan kulutuskin vähenee.
Sokerointimassamme ovat vegaaneja, eikä niitä ole testattu eläinkokeilla. Massa ei sisällä hajusteita eikä väriaineita.

Aloevera-geeli
Sokeroinnin jälkeen levitä iholle SunSugaring aloevera-geeli rauhoittamaan ihoa. SunSugaring Aloevera-geeli sisältää 98 % aloeveraa eikä siinä ole hajusteita eikä väriaineita. Geeli on erittäin riittoisa ja vain muutama tippa riittää isollekin alueelle. Aloeveraa on kautta aikojen käytetty ihon eri ongelmien hoitoon ja tämä tuote soveltuukin erittäin hyvin myös mm. auringonpolttamien ja hyttysenpuremien sekä couperosan hoitoon.

Kelebek-kuorintakinnas
Korkealaatuinen kuorintakinnas joka kuorii ihon tehokkaasti ja miellyttävästi. Iho kannattaa kuoria säännöllisesti sokerointien välillä. Ihon kuorinta kuorintakintaalle estää karvojen sisäänkasvua ja Kelebek kintaalla kuoriessa et altista ihoa turhille kemikaaleille. Kuori aina puhdasta ihoa eli pese iho ensin ihan normaalisti iholle tarkoitetulla pesuaineella. Tämän jälkeen kastele kinnas ja kuori ihoa edestakaisilla liikkeillä ylä- ja vaakasuunnassa. Kuorinnan jälkeen muista aina kosteuttaa iho kosteusvoiteella. Iho nauttii kuorinnasta olit sitten sokeroinut tai vaikka kaikki karvat olisivat tallella. Kelebek kuorintakintaassa olevan resorin ansiosta kinnas pysyy hyvin kädessä. Kelebek kuorintakintaan voit pestä 60 asteessa, joten se on erittäin hygieeninen käytössä. Vaihda kinnas uuteen n. kerran vuodessa.

Nitriilikäsine
Käsine kädessä sokerointi on hygieenisempää ja siistimpää. Nitriilikäsineemme on erittäin kestävä ja käsineen sormenpäät ovat karhennettu, jonka vuoksi käsine on täydellinen sokerointiin. Nitriilikäsine ei sisällä luonnonkumia. Sokeroitaessa käsineen pitää olla napakka.

Nitriilikäsineen koon mittaus: Ota mitta kädestä etusormen tyvestä pikkusormen tyveen. Pidä mitatessasi sormia hieman harallaan XS 8cm, S 9cm, M 10 cm ja L 11 cm. Käsine on oikean kokoinen, kun et saa käsinettä venytettyä toisella kädellä käsineen ollessa kädessä.

Ainesosat
SunSugaring sokerimassa: Sucrose, Aqua, Citric acid
SunSugaring Aloevera-geeli: Aloe Barbadensis Leaf Extract in Aqua, Sodium Benzoate, Carbopol, Citric Acid.
SunSugaring desinfiointiaine: Aqua, Alcohol Denat (A12) 10w-%/12 vol-%, Xylitol, Cetylpyridinium Chloride

Lisätiedot

Paino0,750 kg

5 arviota tuotteelle Sokerointi Kotona Start-1

 1. 5 viidestä

  Sanna K. (varmistettu kirjoittaja)

  Erittäin hyvä tuote ja helppo käyttää. Täyden 10 arvoinen. Tilaan jatkossakin

 2. 4 viidestä

  Auli (varmistettu kirjoittaja)

  Tosi hyvä tuote, yllättävän jäykkää.

 3. 5 viidestä

  Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä tuotepaketti, ensimmäisen käytön jälkeen jäi positiivinen kokemus.

 4. 5 viidestä

  Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Sain ensikertalaisena sokeroitua bikinirajat onnistuneesti, brassi jäi odottamaan. Loput sokerit lähtivät huuhtomalla.

  Pienellä harjoittelulla varmasti toistava tuote!

 5. 5 viidestä

  Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

Vain tuotteen tilanneet voivat antaa tuotearvion.