Sokerointi kotona Start 1

35,90 

Suomen edullisin setti kotisokeroinnin aloittamiseen. Tässä setissä on kaikki mitä tarvitset aloittaessasi sokerointia. Setti sisältää Suomessa valmistetun sokerointimassan ja desinfiointiaineen sekä Alovera-geelin, Kelebek kuorintakintaan ja 10 kpl vahvoja nitriilikäsineitä.

Katso koko sokerointiohje tästä.

*

Kuvaus

SunSugaring Start 1 setti on täydellinen valinta kotisokeroinnin aloittamiseen. Setti sisältää kaiken mitä tarvitset itse sokerointiin kotona ja ihon jälkihoitoon sokeroinnin jälkeen. Tämän setin avulla pääset tutustumaan kotisokeroinnin maailmaan.

Aloita desinfioimalla iho SunSugaring desinfiointiaineella. SunSugaring desinfiointiaine on Suomessa valmistettu tuote, joka tehokkaasti puhdistaa ihon pinnan bakteereilta ja samalla se myös kuivaa ihon pintaa, jotta sokerimassa tarttuu kunnolla karvoihin.

Setissä oleva SunSugaring 450g Hard massa on Suomessa valmistettu 100%  luonnontuote. SunSugaring Hard massa on sellaisenaan käyttövalmis, mutta halutessasi voit lämmittää massaa mikrossa tai erillisessä lämmittimessä. Massa ei sisällä hajusteita eikä väriaineita. SunSugaring sokerimassoissa on ripaus sitruunaa. Sitruunalla on todettu monia positiivisia vaikutuksia ihon kuntoon mm. sitruuna heleyttää ihoa ja samalla auttaa ihoa korjaamaan pieniä ihon pinnan virheitä mm. maksaläiskiä. Sokeroinnin jälkeen levitä iholle SunSugaring aloevera-geeli, joka rauhoittaa ihoa sokeroinnin jälkeen.

SunSugaring Aloevera-geeli sisältää 98 % aloeveraa eikä siinä ole hajusteita eikä väriaineita. Aloevera-geeli on erittäin riittoisaa ja vain muutama tippa riittää. SunSugaring Aloevera-geeli soveltuu hyvin myös monien iho-ongelmien hoitoon mm. auringonpolttamien ja hyttysenpuremien sekä couperosan hoitoon. Kelebek kuorintakinnas on täydellinen ihon kuorintaan sokerointien välissä. Kelebek kuorintakintaan voit pestä 60 asteessa, joten se on erittäin hygieeninen käytössä. Ihon kuoriminen kuorintakintaalle estää karvojen sisäänkasvua ja Kelebek kintaalla kuoriessa et altista ihoa turhille kemikaaleille. Setissä olevat nitriilikäsineet ovat erittäin kestävät ja siksi soveltuvat parhaiten sokerointiin. Nitriilikäsine ei sisällä luonnonkumia. Sokeroitaessa käsineen pitää olla napakka.

Nitriilikäsineen koon mittaus: Ota mitta kädestä etusormen tyvestä pikkusormen tyveen. Pidä mitatessasi sormia hieman harallaan XS 8cm, S 9cm, M 10 cm ja L 11 cm. Käsine on oikean kokoinen, kun et saa käsinettä venytettyä toisella kädellä käsineen ollessa kädessä.

Ainesosat

SunSugaring sokerimassa: Sucrose, Aqua, Citric acid
SunSugaring Aloevera-geeli: Aloe Barbadensis Leaf Extract in Aqua, Sodium Benzoate, Carbopol, Citric Acid.
SunSugaring desinfiointiaine: Aqua, Alcohol Denat (A12) 10w-%/12 vol-%, Xylitol, Cetylpyridinium Chloride

Katso koko sokerointiohje tästä.

Lisätiedot

Paino 0.750 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sokerointi kotona Start 1”

Saatat myös pitää...