Sokerointi Kotona Start-2
Avainlippu
Sokerointi Kotona Start-2
Kaktus
Sokerointimassa hard 450g
Desinfiointiaine 50ml
SunSugaring aloevera geeli 50ml
Bentoniittisavi
Kuorintakinnas
Nitriilikäsineet 10kpl
Kokotaulukko
Sokerointi

Sokerointi Kotona Start-2

4.68 viidestä
(125 tuotearviota)

49,90 

Sokerointi Kotona Start-2

Tällä setillä myös intiimialueen karvoille kyytiä.

 • 450g Hard SunSugaring sokerointimassa
 • 50ml SunSugaring desinfiointiaine (Puhdistaa)
 • 50ml SunSugaring Aloevera-geeli (Rauhoittaa)
 • 90g SunSugaring Bentoniittisavi (Kuivaa kosteaa ihoa)
 • 10 kpl nitriilikäsineitä (Valitse napakka koko)
 • Kelebek kuorintakinnas (Kuorii)

Kuvaus

YouTube player

Sokerointi Kotona Start-2

Sokerointi Kotona Start-2 sokerointisetti on täydellinen valinta kokovartalon sokeroimiseen kotona. Setti sisältää kaiken mitä tarvitset itse intiimialueen sokerointiin kotona ja ihon jälkihoitoon sokeroinnin jälkeen. Tämä Sokerointi Kotona Start-2 setti soveltuu intiimialueen sokeroinnin lisäksi myös muiden ihoalueiden sokerointiin. Varsinkin jos olet kova hikoilemaan on tämä Sokerointi Kotona Start-2 setti sinun valintasi.

Desinfiointiaine
Aloita sokerointi kotona desinfioimalla iho SunSugaring desinfiointiaineella. SunSugaring desinfiointiaine on Suomessa valmistettu tuote, joka tehokkaasti puhdistaa ihon pinnan bakteereilta ja samalla se myös kuivaa ihon pintaa, jotta sokerimassa tarttuu kunnolla karvoihin. SunSugaring 50 ml desinfiointiaine on erittäin riittoisaa ja tämä pakkauskoko riittää mm. 20 kertaan säärten alueella. Suihkuta aine sokeroitavalle alueelle ja pyyhi alue kuivaksi paperilla tai tufferilla. Kasvojen sokeroinnissa suihkuta desinfiointiaine tufferiin. Sisältää ihoa tehokkaasti hoitavaa ja kosteuttavaa Xylitolia. Ei sisällä hajusteita eikä väriaineita.

450g Hard sokerointimassa
SunSugaring 450g Hard sokerointimassa on Suomessa valmistettu 100% luonnontuote. Tämä massa soveltuu niin aloittelijalle kuin kokeneelle sokeroijallekin. SunSugaring Hard sokerointimassa on sellaisenaan käyttövalmis, mutta halutessasi voit lämmittää massaa mikrossa tai erillisessä lämmittimessä. SunSugaring sokerimassoissa on ripaus sitruunaa. Sitruunalla on todettu monia positiivisia vaikutuksia ihon kuntoon mm. sitruuna heleyttää ihoa ja samalla auttaa ihoa korjaamaan pieniä ihon pinnan virheitä mm. maksaläiskiä.
SunSugaring Hard 450 g sokerointimassamme riittää mm. 7 sokerointikertaan säärissä. Toki harjoitteluvaiheessa massaa kuluu enemmän, mutta kun taito opittu massan kulutuskin vähenee.
Sokerointimassamme ovat vegaaneja, eikä niitä ole testattu eläinkokeilla. Massa ei sisällä hajusteita eikä väriaineita.

Aloevera-geeli
Sokeroinnin jälkeen levitä iholle SunSugaring aloevera-geeli rauhoittamaan ihoa. SunSugaring Aloevera-geeli sisältää 98 % aloeveraa eikä siinä ole hajusteita eikä väriaineita. Geeli on erittäin riittoisa ja vain muutama tippa riittää isollekin alueelle. Aloeveraa on kautta aikojen käytetty ihon eri ongelmien hoitoon ja tämä tuote soveltuukin erittäin hyvin myös mm. auringonpolttamien ja hyttysenpuremien sekä couperosan hoitoon.

Bentoniittisavi
intiimialueen sokeroinnissa käytä bentoniittisavea. Kyseessä kostea ja lämmin alue, jolloin bentoniittisavi kuivattaa ihon pintaa tehokkaasti. Bentoniittisavemme on normaalia talkkia raskaampaa, joten se ei pölise huoneilmaan talkin tavoin. Savea ripotellaan halutulle alueelle ennen sokerointia. Lisää Bentoniittisavea tarpeen mukaan. Bentoniittisavi on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön.

Kelebek-kuorintakinnas
Korkealaatuinen kuorintakinnas joka kuorii ihon tehokkaasti ja miellyttävästi. Iho kannattaa kuoria säännöllisesti sokerointien välillä. Ihon kuorinta kuorintakintaalle estää karvojen sisäänkasvua ja Kelebek kintaalla kuoriessa et altista ihoa turhille kemikaaleille. Kuori aina puhdasta ihoa eli pese iho ensin ihan normaalisti iholle tarkoitetulla pesuaineella. Tämän jälkeen kastele kinnas ja kuori ihoa edestakaisilla liikkeillä ylä- ja vaakasuunnassa. Kuorinnan jälkeen muista aina kosteuttaa iho kosteusvoiteella. Iho nauttii kuorinnasta olit sitten sokeroinut tai vaikka kaikki karvat olisivat tallella. Kelebek kuorintakintaassa olevan resorin ansiosta kinnas pysyy hyvin kädessä. Kelebek kuorintakintaan voit pestä 60 asteessa, joten se on erittäin hygieeninen käytössä. Vaihda kinnas uuteen n. kerran vuodessa.

Nitriilikäsine
Käsine kädessä sokerointi on hygieenisempää ja siistimpää. Käsine lisäksi estää käden lämmön ja kosteuden siirtymisen maassaan. Nitriilikäsineemme on erittäin kestävä ja käsineen sormenpäät ovat karhennettu, jonka vuoksi käsine on täydellinen sokerointiin. Nitriilikäsine ei sisällä luonnonkumia. Sokeroitaessa käsineen pitää olla napakka.

Nitriilikäsineen koon mittaus: Ota mitta kädestä etusormen tyvestä pikkusormen tyveen. Pidä mitatessasi sormia hieman harallaan XS 8cm, S 9cm, M 10cm ja L 11cm. Käsine on oikean kokoinen, kun et saa käsinettä venytettyä toisella kädellä käsineen ollessa kädessä.

Ainesosat
SunSugaring sokerimassa: Sucrose, Aqua, Citric acid
SunSugaring Aloevera-geeli: Aloe Barbadensis Leaf Extract in Aqua, Sodium Benzoate, Carbopol, Citric Acid.
SunSugaring desinfiointiaine: Aqua, Alcohol Denat (A12) 10w-%/12 vol-%, Xylitol, Cetylpyridinium Chloride
Bentoniittisavi: Natriumbentoniitti

Lisätiedot

Paino0,88 kg (kilogramma)
Käsineen koko

XS, S, M, L

125 arviota tuotteelle Sokerointi Kotona Start-2

4,7
Perustuu 125 arvioon
 1. 5 viidestä

  Johanna (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvät tuotteet ja asiakaspalvelu

 2. 5 viidestä

  Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Toimii erittäin hyvin, kaikki mitä tarvitset sokeroinnin aloittamiseen löytyy tästä paketista. Suosittelen!

 3. 5 viidestä

  Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Sopiva paketti aloitukseen ja helppo tuote käyttää

 4. 4 viidestä

  Sami (varmistettu kirjoittaja)

  Tarttuu sormiin kiinni mut hyvää jälkeä tulee

 5. 5 viidestä

  Jenni (varmistettu kirjoittaja)

  Mahtava paketti kotisokeroijalle!
  Itse pohdin pitkään uskaltaisinko kokeilla sokerointi itse. Olin käynyt hoitamassa brassi-sokeroinnin aina ammattilaisella, muut alueet hoitanut itse höylällä. Ammattilaisen tekemänä hinta alkoi kuitenkin käydä pienituloiselle suhteettoman kovaksi ja vihdoin päätin että yritän. Katsoin kaikki hyvät ja kattavat ohjevideot, tilasin tämä setin ja eikun hommiin. Tein sokeroinnin 2 kertaa ensin säärilleni ja sitten uskalsin jo kokeilla brassia itse. Säärethän oli aika helppo tehdä itse, brassi osittain kyllä, osittain ei. Mutta uskon että harjoitus tekee siinäkin mestarin ja paluuta ei enää muuhun ole.
  Minusta tässä setissä on kaikki tarpeellinen, kuorintahanskaa olen käyttänyt aktiivisesti koko keholle muutenkin. Suosittelen ehdottomasti rohkeasti kokeilemaan.

 6. 5 viidestä

  Merja Oinonen (varmistettu kirjoittaja)

  Kaikki tarvittava yhdessä paketissa !

 7. 5 viidestä

  Ella (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä pakkaus, jossa kaikki olennainen. Valitsin start 2, koska etenkin bentoniittisavi on itselle hyödyllinen!

 8. 3 viidestä

  Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Ensimmäiseksi sokerointituotteeksi Hard -massa alkuun hieman haastava käytettävä. Aloe Vera voide miellyttävä käyttää.

 9. 4 viidestä

  Julia (varmistettu kirjoittaja)

  Tällä setillä pääsi hyvin alkuun. Iho sieti hyvin kaikki tuotteet. Pussukka jäi käyttämättä.

 10. 5 viidestä

  Katja (varmistettu kirjoittaja)

  Pienen opettelun jälkeen sokerointi lähti sujumaan yllättävän helposti. Karvojen poisto sääristä, kainaloista sekä brassi onnistuivat hyvien ohjevideoiden ansiosta myös aloittelijalta. Iso plussa kotimaisuudesta!

 11. 5 viidestä

  Saila (varmistettu kirjoittaja)

  Toimiva paketti, kaikki mitä sokerointiin tarvitsee! Suosittelen lämpimästi tuotteita! Todella hyviä ohjevideoita sekä live lähetyksiä tiktokissa ja instagramissa

 12. 4 viidestä

  Anna Tuovila (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä paketti. brassi on vaan vaikea tehdä, mutta olen aloittelija joten treenaamaan vain lisää.

 13. 5 viidestä

  Essi (varmistettu kirjoittaja)

 14. 5 viidestä

  Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Sopiva setti aloittelijalle.

 15. 4 viidestä

  Erika S. (varmistettu kirjoittaja)

  Paketti oli nimensä mukaisesti helppo aloittelijalle. Mukana tuli kaikki tarpeellinen ja toimitus oli todella nopea. Ohjevideot helpottivat sokerointia ja ne kannattaakin katsoa etukäteen. 😊 Ohjeista poiketen käytin savea myös säärissä ja lisäilin sitä joka välissä. Ainoa miinus on, että omassa käsittelyssä savi muuttuu jonkun ajan päästä liian pehmeäksi ja tahmaksi, joka ei lähde ihosta enää millään muulla kuin pesemällä. Jos massa pysyisi siis hiukan pidempään jämäkämpänä, ei minulla olisi mitään moitittavaa. Toki tämä voi olla kiinni myös itsestäni ja teen vielä jotain väärin.

  • Sari (store manager)

   Kiitos Erika ihanasta palautteesta ❤️. Start setit ovat juurikin aloitussettejä, joilla pääsee edullisesti tutustumaan sokerointiin ja jatkossa tarvitsee vain massan ja käsineiden täydennystä, koska setin muut tuotteet riittävät pitkään. Harjoittelulla jumit jää taakse ja varmasti alkaa sujumaan. Ja mä olen sitä varten et autan ongelmatilanteissa, joten rohkeasti vaan yhteyttä, jos tarvitset vinkkejä. Ei kannata itsekseen turhia tuskailla. T.Sari

 16. 4 viidestä

  Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 17. 5 viidestä

  Iida (varmistettu kirjoittaja)

  Sopivat tuotteet. Hyvä aloituspaketti kun aloittaa sokeroimaan!

 18. 5 viidestä

  Laura (varmistettu kirjoittaja)

  Täydellinen paketti kotisokeroinnin aloittamiseen

 19. 5 viidestä

  Hanne (varmistettu kirjoittaja)

  Siis ihan superpaketti! Ja ohjeet todella selkeät, kyllä näillä välineillä saadaan silosääret! Sokerimassakin oli helppo työstää. Suosittelen!

 20. 5 viidestä

  Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 21. 4 viidestä

  Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Aiempaa kokemusta sokeroinnista ei tarvita. Näillä onnistuu! Ei ole paluuta enää lähes päivittäiseen höyläämiseen, helpottaa arkea kummasti. Tällä setillä hyvä aloittaa sokerointi, kuorintakinnas minun käyttöön turha.

 22. 5 viidestä

  Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 23. 5 viidestä

  Ulla (varmistettu kirjoittaja)

  Kätevä paketti aloittelijalle! Kotimainen tuote on aina plussaa. Tekniikan opettelun jälkeen sokerointi sujuu kivasti.

 24. 5 viidestä

  Eeva (varmistettu kirjoittaja)

  Sokeri lähes ammattituotteen veroinen! Vähän pehmeämpi kuin odotin mutta hyvin toimiva, ja pidin myös muista tuotteista. Kiva kun kotiin voi tilata omaan käyttöön sokeria!

 25. 5 viidestä

  Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Helppo aloituspaketti

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

×