Avainlippu
Sokerointi
Sokerointisammal-4

SunSugaring 2kpl Hard ja 2kpl Soft 850g

5.00 viidestä
(1 tuotearvio)

84,50 

SunSugaring 2kpl Hard ja 2kpl Soft 850g

SunSugaring 2kpl Hard ja 2kpl Soft 850g on ammattilaisen valinta. SunSugaring Hard ja Soft sokerointimassa on Suomessa valmistettu, 100% luonnontuote. Tämä tukkupakkaus on suunnattu ammatikseen sokeroivalle. Pakkauksen massat mahdollistavat kaikkien ihoalueiden sokeroinnin.

(hinta/purkki 20,60€ sis. alv 24%)

Kuvaus

SunSugaring 850g Hard sokerointimassa on Suomessa valmistettu 100% luonnontuote. Sokeroidessasi SunSugaring sokerointimassalla tuet samalla kotimaista työtä. SunSugaring Hard sokerointimassa on sellaisenaan käyttövalmis, mutta halutessasi voit lämmittää massaa mikrossa tai erillisessä lämmittimessä. Hard massa on täydellinen massa aloittelijalle, mutta todella toimiva massa myös kokeneemmalle sokeroijalle, koska massaa voi pehmentää lämmittämällä. Jos sokerointiympäristösi on lämmin, valitse ehdottomasti tämä kovempi massa. SunSugaring Soft on tarkoitettu erittäin kokeneelle sokeroijalle ja viileissä oloissa tapahtuvaan sokerointiin. Soft massa ei sovellu brassisokeroinnin tekoon. Halutessasi voit sekoittaa setin massoja keskenään ottamalla molempia massoja samalla kertaa, jolloin massojen ominaisuudet yhdistyvät, jolloin sinulla on käytössä ”Medium” massa. SunSugaring sokerimassoissa on ripaus sitruunaa. Sitruunalla on todettu monia positiivisia vaikutuksia ihon kuntoon mm. sitruuna heleyttää ihoa ja samalla auttaa ihoa korjaamaan pieniä ihon pinnan virheitä mm. maksaläiskiä.

Yksi SunSugaring 850 g pakkaus sokerointimassamme riittää mm. 12 sokerointikertaan säärissä. Tukkupakkaus SunSugaring 2kpl Hard ja 2kpl Soft 850g massasetti on edullinen, joka suunniteltu ammatikseen sokeroivaa ajatellen. Tukkupakkauksessa yhden massapakkauksen hinta on selkeästi edullisempi verrattuna yksittäin ostettuun pakkaukseen.
Sokerointimassamme ovat vegaaneja, eikä niitä ole testattu eläinkokeilla. Ei sisällä hajusteita eikä väriaineita

Ainesosat
SunSugaring sokerimassa: Sucrose, Aqua, Citric acid

Lisätiedot

Paino4,04 kg

1 arvio tuotteelle SunSugaring 2kpl Hard ja 2kpl Soft 850g

  1. 5 viidestä

    Henna (varmistettu kirjoittaja)

Vain tuotteen tilanneet voivat antaa tuotearvion.