Sokerointikokemuksia

Sokerointi kokemuksia

Cusrev arvosteluvarmennus
1-3 768:n arvosteluista
  1. Mahtava paketti jolla aloittelijakin pääsee helposti sokeroinnin saloihin 🙂

Tehty Suomessa

Asiakkailta tulleita viestejä

”Pakko tulla kertomaan että sain brassin vihdoin viikonloppuna onnistumaan!! Muut alueet onnistuu hyvin👍🏼 kohta sokeripurkki on loppu joten täytyy kohta tilailla lisää, siskokin myös kehui teidän tuotteita, emme enään vaihda muuhun merkkiin☺️”

Stella

”Moikka
ajattelin tulla hehkuttamaan siitä et brassi onnistu ihan täydellisesti ja oli oikeestaan paljon kivuttomampaa tehdä itse💕 en ees tiiä mikä siinä on ollu niin pelottavaa etten oo aikasemmin uskaltanu itse tehdä”

Anne

Ensinnäkin suuret kiitokset huipuista youtube ohjevideoista ja live-tallenteista, ne houkuttelivat kokeilemaan sokerointia uudelleen kymmenen vuoden takaisen epäonnistumisen jälkeen! 🌹 Ja nyt takana kaksi onnistunutta säärten sokerointia(ja yksi kainalo ilman talkkia tai savea jumitettu sokeri) ja sokerointi jatkuu tulevaisuudessakin teidän huipuilla tuotteilla.

Teija

Hei,
Sokeroin äsken itse kotona ensimmäistä kertaa sääret. En ole käynyt ammattilaisella koskaan, eli tämä oli ensimmäinen kerta ikinä. Kivuttomuus yllätti ja videoistanne oli paljon apua aloittelijalle, varsinkin jumi tilanteissa, koska niitä tuli kyllä vastaan, sekä tekniikasta.
Haluan vielä erityisesti mainita miten hyvät videot sivuillanne on, ne ovat selkeitä ja sopivan mittaisia. Olin tilannut aloituspaketin jo kesällä, mutta rohkeus ei antanut periksi kokeilla ennenkuin nyt. Tiktok livet ovat olleet hyvä rohkaisu ettei se nyt kovin vaikeaa ole.
Ihanaa joulunodotusta teille kaikille” ❤️

Anniina

Mä ennen aattelin että sokerointi on vaan sellasta hifistelyä karvanpoistoon littyen, mutta kauneudenhoidosta harrastuksena kiinnostuneena päätin kokeilla miten sokerointi ite tehtynã onnistuisi, kun kuulin Sunsugaringista. Kun tekniikka tuli tutuksi ja homma alkoi sujua, tajusin kuinka kätevä sokerointi oikeesti on karvanpoistomenetelmänä!
Oon jonkin verran aisti-yliherkkä plus atoopikko, jonka takia höylällä ajelu ärsyttää ihoa ja karva tuntuu epämiellyttävältä kun se kasvaa heti takaisin ja on niin terävää. Myös karvaisena olo häiritsee aisteja. joten sokerointi on ollut hyvä konsti pitää karvat poissa pidempään, eivätkä kasva niin terävänä takaisin
🤗”

Eeva

” Hei, haluaisin antaa palautetta tästä teidän tuotteestanne. Minulla on huonoja sokerointi kokemuksia kotisokeroinnista ja niinpä lähdin myös tämän tuotteen kanssa melko huonolla asenteella liikkeelle. Katselin youtube ja tiktok videoita alkuun että saan jutun juonesta kiinni ja aika nopeasti hämmästyin että ei piru, tämähän toimii! Iso plussa myös siitä että pakkaukseen kuului desinfiointiaine ja aloe veera geeli joten koko hommaa on ajateltu. Sokeroin eilen kyynärvarteni ja ai että miten pehmeät ja sileät niistä tuli! Videot on tosi hyviä mitä youtubesta ja tiktokista löytyi! Viestini on vähän sekava koska olen niin innoissani tästä, että voin jatkossa sokeroida kotona juuri silloin kun minulle sopii! Eli tämä oli positiivinen palaute, kaikkea hyvää teille! 🙂 Tilaan varmasti jatkossakin teidän tuotteita!”

Ellinoora
Meidän tarina

Näitä sokerointi kokemuksia lukiessasi huomaat, että sinäkin opit varmasti sokeroimaan.”

Sari / SunSugaring

Lähetä meillä oma sokerointi kokemuksesi.

×