Sokerointi kokemuksia

Sokerointi kokemuksia meidän asiakkailta

Sokerointi kokemuksia

Moi Sari!
Peruisin tiistain 28.6 klo 11.40 ajan. Ostin sulta paketin ja onnistuin jopa kainaloiden kanssa! Huippuohjeet Youtubessa ja todella helppo käyttää, ainakin sen jälkeen kun katsoi ohjeet kuinka kiinni jäänyt sokeri poistetaan. 🤭
Lisää tullaan ostamaan heti ku purkki tyhjä, kiitos ihan mahtavasta tuotteesta! ❤”

-Heidi


Hello! 🌸
Mun on pitänyt sulle laittaa viestiä jo kauan sitte. Oon nyt tieten muutaman vuoden sokeroinut sääreni ite mutta täytyy sanoa kun olen sun ohjevideoita katsonut, niin taittuu homma huomattavasti helpommin 🤩 Eilen muksut leikki pihalla ja samalla siinä sokeroin sääret, meni ehkä max 5 minuuttia ☺️ Brassi kaipaa kyllä pikkasen vielä opettelua ja parempi ottaa sulle kyllä taas ensin aika 😂 Siinä hommassa mää – onnistuin jo yhellä kerralla venäyttään jonku kylkilihaksen kun yritin oikiaa asentoa hakea ja sokerit jäi kyllä alakertaan 🤣 Onneksi ne saa lämpimällä suihkulla nätisti pois 🙏🏼
Kiitos hyvistä ohjevideoista”

-Carita


Hei,
olen pari kertaa tilannut teiltä sokerointimassaa ja halusin vaan kiittää super nopeasta toimituksesta ja siitä että tuotteet ovat myös olleet todella hyviä ja näin aloittelijana olen saanut hyviä sokerointi kokemuksia ja itselleni sokeroinnit tehtyä selkeillä ohjeilla, mitkä sivuilta löytyi.

Ei mulla muuta kun kiitos paljon😊 ja hyvää kesän jatkoa.”

Terveisin,
Tytti (erittäin tyytyväinen asiakas)


Tiedätkö, sinä ja tuotteesi on avannut mun elämään valon. Kokeilin jo kerran sokerointia ja tekniikka hallussa mut tarvitsen tosiaan sen talkin koska kaikki eivät irronneet. Muistan sen ensi kerralla. Ihan maailman paras ja helppo vaha Olen vain niin kiitollinen kun ”tulit elämään”.”

– Terhi


Moikka,

Haluaisin antaa palautteen koskien Hard -sokerointi sokeria.

Aivan huipputuote! On todella riittoisaa, hellävaraista ja ainut sokeri mikä on itsellä toiminut! 😊 kiitos siis upeasta tuotteesta ja mukavaa syksyn odotusta 🥰”

Yt Jenna


Toissa päivänä ekan kerran teidän sokerilla sokruttu kainalot, sääret ja brassi.
Hyvin toimii. Suosittelen

-Tanja


Ensinnäkin suuret kiitokset huipuista youtube ohjevideoista ja live-tallenteista, ne houkuttelivat kokeilemaan sokerointia uudelleen kymmenen vuoden takaisen epäonnistumisen jälkeen! 🌹 Ja nyt takana kaksi onnistunutta säärten sokerointia(ja yksi kainalo ilman talkkia tai savea jumitettu sokeri) ja sokerointi jatkuu tulevaisuudessakin teidän huipuilla tuotteilla.

-Teija

Näitä sokerointi kokemuksia lukiessasi huomaat, että myös sinä opit sokeroimaan. kts. videot
-Sari-

”Kiitos teille toimivista tuotteista 🧡 Olen nyt pari kertaa kokeillut sokerointia itse, niin kävipä se tosiaan näppärästi teidän ohjeilla ja tuotteilla 😍”

-Maria


”Kiitos paljon kattavasta vastauksesta ja vinkeistä! Sekä todella nopeasta toimituksesta 😍 Plussaa myös ihanasta asiakaspalvelusta 🧡”

-Krista


Hei, kiitos kahdesta hyvästä livestä facessa. Milloin reisilive on tulossa faceen? En ole igssä. Ohjeet olivat niin hyvät, että ensikertalaisena ekan harjoituskerran jälkeen, sain tehtyä sokeroinnin ylähuuleen, kainaloihin, sääriin ja alakertaan (johon tulikin brassi bikinin sijaan – parempi niin)

–Heli


Pitää taas hehkuttaa. Eilen taas sokeroin ja täytyi taas todeta että hienosti karvat lähtee. Lisää mukavia sokerointi kokemuksia”

-Tanja


Hei Sari!
Olen tilannut jo aika pitkään teiltä sokeria, eli sanottaisiinko mun olevan ”kantis”
🤭 mutta… 
Nyt on ISON KIITOSEN paikka! 
Olet aina lähettänyt pikavauhtia sokerit (jo tilauksesta seuraavana päivänä) ja nyt sain kokeiluun myös aloe vera- geelin
🤪👍🏻😊
Mieletöntä! Mahtavaa!
Olet myös uudistanut nettisivut ja lisännyt videoita, UPEAA!

-Terhi


Ensimmäinen paikka mistä löysin hyvät kotisokerointi tuotteet. Kiitos!!

-Sirpa


Sokeroinnin taidon oppii kyllä, mutta tottakai se on paljon helpompaa, kun joku toinen tekee sen sun puolesta. Teillä on hyvät ohjeet sokerointiin ja muistaa vaan sen, että kokeilee ensin pienelle alueelle, kun on aloittelija ja muistaa, ettei kukaan ole sokeroinnissakaan seppä syntyessään. Sitä opetellaan, kunnes osataan. Olisi kiva, jos teille tulisi tarjouksia silloin tällöin esim sähköpostiin esim Hard sokerointi sokeri tänään 24h vain 15€ tai jotain vastaavaa. 🙂”

-Minna


Olisiko sinulla myös sokerointi kokemuksia meille?


Avainlippu
Omaa tuotantoa jo vuodesta 2013 lähtien
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00