Sokerointi kokemuksia

Sokerointi kokemuksia

”Moi
pakko kiittää sua videoista, niistä tulee aina hyvälle mielelle ja alkaa ”sokerisormi” itselläkin syyhyämää! Oot ihanan eloisa sun videoissa ja susta tulee ihmisenä tosi lämmin olo! Kiitos hyvistä tuotteista, oon tilannut niitä jo sylillisen, kun syksyllä aloin tätä taitoa opettelemaan. Nyt on niin paljon sokeria, että pärjään hyvin kesän yli! Sun sokereissa on mun mielestä ollut paras hinta ja mahtavaa, ettei niitä tarvii edes käyttää mikrossa! Ihanaa kesän alkua.”

-Suvi


”Lämmin kiitos, Sari kivasta paketista. Tänään sen avasin ja kokeilin pitkästä aikaa sokerointia ja sujui samantien mainiosti, kun olen noita videoitasi katsonut. Aiemmat virheet ovat olleet liian lämmin massa ja varsinkin se, että en ole vetänyt massaa riittävän kauas taakse ennen ”nyppäämistä”. Palataan asiaan ja kivaa kevään jatkoa!”

-Timo


”Kiitos todella nopeasta toimituksesta! Hyvä te kuin myös Matkahuolto. Paketti oli alle kahdessa vuorokaudessa perillä. Tein tilauksen tiistai iltana ja jo tänään iltapäivällä oli noudettavissa”

-Sonja


” Hei, haluaisin antaa palautetta tästä teidän tuotteestanne. Minulla on huonoja kokemuksia kotisokeroinnista ja niinpä lähdin myös tämän tuotteen kanssa melko huonolla asenteella liikkeelle. Katselin youtube ja tiktok videoita alkuun että saan jutun juonesta kiinni ja aika nopeasti hämmästyin että ei piru, tämähän toimii! Iso plussa myös siitä että pakkaukseen kuului desinfiointiaine ja aloe veera geeli joten koko hommaa on ajateltu. Sokeroin eilen kyynärvarteni ja ai että miten pehmeät ja sileät niistä tuli! Videot on tosi hyviä mitä youtubesta ja tiktokista löytyi! Viestini on vähän sekava koska olen niin innoissani tästä, että voin jatkossa sokeroida kotona juuri silloin kun minulle sopii! Eli tämä oli positiivinen palaute, kaikkea hyvää teille! 🙂 Tilaan varmasti jatkossakin teidän tuotteita!”

-Ellinoora


Termos nyt tuli kokeiltua ihan itse itteni sokerointia, maha ei niinkään ollut paha rasti mutta tosiaan tuo k*****n sokerointi oli kyllä melko työmaa. Tosiaan kun on löysä nahka siellă meillä miehillä ei oo ihan helppo juttu mutta näin ensi kertalaiseksi ihan ok loppu tulos perperiā koitin kans vähän mutta oli kyllä melko akropatiaa sanoinkin rouvalle että taitaa jäähä sulle sen hoitaminen. Nii ja itellä vielä ton k*****n kans on ekstra löysää nahkaa kun suolikiertymän takia menetin toisen k*****n niin ei oo helppo homma. Kuitenkin aivan huippu tuote tuo kova sokeri tuohon hommaan.

-Jani


Mä ennen aattelin että sokerointi on vaan sellasta hifistelyä karvanpoistoon littyen, mutta kauneudenhoidosta harrastuksena kiinnostuneena päätin kokeilla miten sokerointi ite tehtynã onnistuisi, kun kuulin Sunsugaringista. Kun tekniikka tuli tutuksi ja homma alkoi sujua, tajusin kuinka kätevä sokerointi oikeesti on karvanpoistomenetelmänä!
Oon jonkin verran aisti-yliherkkä plus atoopikko, jonka takia höylällä ajelu ärsyttää ihoa ja karva tuntuu epämiellyttävältä kun se kasvaa heti takaisin ja on niin terävää. Myös karvaisena olo häiritsee aisteja. joten sokerointi on ollut hyvä konsti pitää karvat poissa pidempään, eivätkä kasva niin terävänä takaisin
🤗”

-Eeva


Moi Sari!
Peruisin tiistain 28.6 klo 11.40 ajan. Ostin sulta paketin ja onnistuin jopa kainaloiden kanssa! Huippuohjeet Youtubessa ja todella helppo käyttää, ainakin sen jälkeen kun katsoi ohjeet kuinka kiinni jäänyt sokeri poistetaan. 🤭
Lisää tullaan ostamaan heti ku purkki tyhjä, kiitos ihan mahtavasta tuotteesta! ❤”

-Heidi


”Kiitos toimituksesta ja tosi hienoista uusista sivuista ja sokerointi ohjeista,alkaa karvat lähtemään kun tekniikan vielä oppii. Ja kiitos karkeista,oikein suunmukaisia.
Hyvää joulunaikaa sulle 😊”

-Timppa


”Heippa.
Vihdoin uskalsin ja onnistuin sokeroinnissa kotona. Kaikki lähti ja helppoahan se oli. Aikaa tosin vei mutta sehän ei haittaa kiitos siis kannustuksesta”

-Pia


Hei,
Sokeroin äsken itse kotona ensimmäistä kertaa sääret. En ole käynyt ammattilaisella koskaan, eli tämä oli ensimmäinen kerta ikinä. Kivuttomuus yllätti ja videoistanne oli paljon apua aloittelijalle, varsinkin jumi tilanteissa, koska niitä tuli kyllä vastaan, sekä tekniikasta.

Haluan vielä erityisesti mainita miten hyvät videot sivuillanne on, ne ovat selkeitä ja sopivan mittaisia. Olin tilannut aloituspaketin jo kesällä, mutta rohkeus ei antanut periksi kokeilla ennenkuin nyt. Tiktok livet ovat olleet hyvä rohkaisu ettei se nyt kovin vaikeaa ole.

Ihanaa joulunodotusta teille kaikille” ❤️

-Anniina


Hello! 🌸
Mun on pitänyt sulle laittaa viestiä jo kauan sitte. Oon nyt tieten muutaman vuoden sokeroinut sääreni ite mutta täytyy sanoa kun olen sun ohjevideoita katsonut, niin taittuu homma huomattavasti helpommin 🤩 Eilen muksut leikki pihalla ja samalla siinä sokeroin sääret, meni ehkä max 5 minuuttia ☺️ Brassi kaipaa kyllä pikkasen vielä opettelua ja parempi ottaa sulle kyllä taas ensin aika 😂 Siinä hommassa mää – onnistuin jo yhellä kerralla venäyttään jonku kylkilihaksen kun yritin oikiaa asentoa hakea ja sokerit jäi kyllä alakertaan 🤣 Onneksi ne saa lämpimällä suihkulla nätisti pois 🙏🏼
Kiitos hyvistä ohjevideoista”

-Carita


Hei,
olen pari kertaa tilannut teiltä sokerointimassaa ja halusin vaan kiittää super nopeasta toimituksesta ja siitä että tuotteet ovat myös olleet todella hyviä ja näin aloittelijana olen saanut hyviä sokerointi kokemuksia ja itselleni sokeroinnit tehtyä selkeillä ohjeilla, mitkä sivuilta löytyi.

Ei mulla muuta kun kiitos paljon😊 ja hyvää kesän jatkoa.”

Terveisin,
Tytti (erittäin tyytyväinen asiakas)

Näitä sokerointi kokemuksia lukiessasi huomaat, että myös sinä opit sokeroimaan. kts. ohjevideot
-Sari-

Tiedätkö, sinä ja tuotteesi on avannut mun elämään valon. Kokeilin jo kerran sokerointia ja tekniikka hallussa mut tarvitsen tosiaan sen talkin koska kaikki eivät irronneet. Muistan sen ensi kerralla. Ihan maailman paras ja helppo vaha Olen vain niin kiitollinen kun ”tulit elämään”.”

– Terhi


Moikka,

Haluaisin antaa palautteen koskien Hard -sokerointi sokeria.

Aivan huipputuote! On todella riittoisaa, hellävaraista ja ainut sokeri mikä on itsellä toiminut! 😊 kiitos siis upeasta tuotteesta ja mukavaa syksyn odotusta 🥰”

Yt Jenna


Toissa päivänä ekan kerran teidän sokerilla sokruttu kainalot, sääret ja brassi.
Hyvin toimii. Suosittelen

-Tanja


Ensinnäkin suuret kiitokset huipuista youtube ohjevideoista ja live-tallenteista, ne houkuttelivat kokeilemaan sokerointia uudelleen kymmenen vuoden takaisen epäonnistumisen jälkeen! 🌹 Ja nyt takana kaksi onnistunutta säärten sokerointia(ja yksi kainalo ilman talkkia tai savea jumitettu sokeri) ja sokerointi jatkuu tulevaisuudessakin teidän huipuilla tuotteilla.

-Teija


”Kiitos teille toimivista tuotteista 🧡 Olen nyt pari kertaa kokeillut sokerointia itse, niin kävipä se tosiaan näppärästi teidän ohjeilla ja tuotteilla 😍”

-Maria


”Kiitos paljon kattavasta vastauksesta ja vinkeistä! Sekä todella nopeasta toimituksesta 😍 Plussaa myös ihanasta asiakaspalvelusta 🧡”

-Krista


Hei, kiitos kahdesta hyvästä livestä facessa. Milloin reisilive on tulossa faceen? En ole igssä. Ohjeet olivat niin hyvät, että ensikertalaisena ekan harjoituskerran jälkeen, sain tehtyä sokeroinnin ylähuuleen, kainaloihin, sääriin ja alakertaan (johon tulikin brassi bikinin sijaan – parempi niin)

–Heli


Pitää taas hehkuttaa. Eilen taas sokeroin ja täytyi taas todeta että hienosti karvat lähtee. Lisää mukavia sokerointi kokemuksia”

-Tanja


Hei Sari!
Olen tilannut jo aika pitkään teiltä sokeria, eli sanottaisiinko mun olevan ”kantis”
🤭 mutta… 
Nyt on ISON KIITOSEN paikka! 
Olet aina lähettänyt pikavauhtia sokerit (jo tilauksesta seuraavana päivänä) ja nyt sain kokeiluun myös aloe vera- geelin
🤪👍🏻😊
Mieletöntä! Mahtavaa!
Olet myös uudistanut nettisivut ja lisännyt videoita, UPEAA!

-Terhi


Ensimmäinen paikka mistä löysin hyvät kotisokerointi tuotteet. Kiitos!!

-Sirpa


Sokeroinnin taidon oppii kyllä, mutta tottakai se on paljon helpompaa, kun joku toinen tekee sen sun puolesta. Teillä on hyvät ohjeet sokerointiin ja muistaa vaan sen, että kokeilee ensin pienelle alueelle, kun on aloittelija ja muistaa, ettei kukaan ole sokeroinnissakaan seppä syntyessään. Sitä opetellaan, kunnes osataan. Olisi kiva, jos teille tulisi tarjouksia silloin tällöin esim sähköpostiin esim Hard sokerointi sokeri tänään 24h vain 15€ tai jotain vastaavaa. 🙂”

-Minna


Kainaloiden sokerointi
Kotisokeroinnin iloja kaikille t.Sari

Olisiko sinulla myös sokerointi kokemuksia meille?


Avainlippu
Omaa tuotantoa jo vuodesta 2013 lähtien
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00 
×