Intiimiöljy-2

SunSugaring Intiimiöljy 50ml

5.00 viidestä
(4 tuotearviota)

15,90 

SunSugaring intiimiöljy 50ml

Sokeroidun ihon tehokas kosteuttaja intiimialueelle.  Täydellinen tuote varsinkin brassisokeroinnin jälkeen. Yhdessä kuorinnan kanssa ehkäisee tehokkaasti karvan sisäänkasvua. Käytä päivittäin sokeroidulle intiimialueelle. Ei sisällä hajusteita eikä väriaineita. Erittäin riittoisa.

Valmistettu Suomessa.

Varastossa

Kuvaus

Sokeroitu intiimialueen iho tarvitsee yhtälailla hoitoa ja kosteutusta kuin muukin iho. SunSugaring Intiimiöljy on nimenomaan suunniteltu kosteuttamaan intiimialueen ihoa bikini- ja brassisokeroinnin jälkeen.

Laita Intiimiöljyämme päivittäin sokeroidulle intiimialueen iholle. Öljy on erittäin riittoisaa, joten vain pisara kerrallaan riittää hoitamaan ja kosteuttamaan alueen ihoa sokeroinnin jälkeen. Intiimiöljy imeytyy nopeasti, joten jos pinta jää kosteaksi olet laittanut Intiimiöljyä liikaa, joten seuraavalla kerralla vähennä määrää.

Heti sokeroinnin jälkeen iholla kuuluu laittaa Aloeverageeliä, joten silloin Intiimiöljyä ei laiteta. Mutta heti puolen vuorokauden kuluttua on hyvä aloittaa sokeroidun ihoalueen kosteutus. Tämä pitää sokeroidun ihon pinnan kimmoisana, mikä puolestaan ehkäisee karvojen sisäänkasvua.

Karvan sisäänkasvun yleisin syy on ihon kuivuminen ja kuolleen ihosolukon kertyminen ihon pintaan. SunSugaring Intiimiöljy yhdessä kuorinnan kanssa ehkäisee tehokkaasti karvan sisäänkasvun riskiä ja hoitaa jo olemassa olevaa ongelmaa.

Intiimiöljymme ei sisällä hajusteita eikä väriaineita ja tuote on täysin vegaani. Intiimiöljyä kuten muitakaan tuotteitamme ei ole testattu eläimillä. Intiimiöljymme valmistetaan suomessa luonnollisista raaka-aineita.

Käytä Intiimiöljyämme päivittäisessä ihonhoidossa intiimialueella bikini- ja brassisokerointien jälkeen. Iho kiittää. Sopii myös miehille.

Ainesosat
Hydrogenated olive oil, Sweet almond oil, Persea gratissima oil

Lisätiedot

Paino0,07 kg (kilogramma)

4 arviota tuotteelle SunSugaring Intiimiöljy 50ml

5,0
Perustuu 4 arvioon
5 tähteä
100
100%
4 tähteä
0%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
 1. 5 viidestä

  Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Ihana kosteuttava tuota! Vähensi itselläni sisäänpäin kasvaneiden karvojen määrää. Itselleni niitä tulee poikkeuksellisen herkästi. Sopii myös herkälle iholleni

 2. 5 viidestä

  Ilona (varmistettu kirjoittaja)

  Ihan huippu tuote! Hajustamaton öljy on miellyttävän paksua ja imeytyy nopeasti ihoon. Saa ihon tuntumaan todella pehmeältä. Sopii brassiin ja kainaloihin loistavasti. Hajuherkälle iloinen yllätys tuoksuttomuudesta.

 3. 5 viidestä

  Minna (varmistettu kirjoittaja)

 4. 5 viidestä

  Auri H. (varmistettu kirjoittaja)

  Erinomainen ensivaikutelma!

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

×