SunSugaring Intiimiöljy 50ml

(12 arvostelua)
15,90 

Sokeroidun ihon tehokas kosteuttaja intiimialueelle.  Täydellinen tuote varsinkin brassisokeroinnin jälkeen. Yhdessä kuorinnan kanssa ehkäisee tehokkaasti karvan sisäänkasvua. Käytä päivittäin sokeroidulle intiimialueelle. Ei sisällä hajusteita eikä väriaineita. Erittäin riittoisa.

Valmistettu Suomessa.

 

Varastossa

Kuvaus

Sokeroitu intiimialueen iho tarvitsee yhtälailla hoitoa ja kosteutusta kuin muukin iho. SunSugaring Intiimiöljy on nimenomaan suunniteltu kosteuttamaan intiimialueen ihoa bikini- ja brassisokeroinnin jälkeen.

Laita Intiimiöljyämme päivittäin sokeroidulle intiimialueen iholle. Öljy on erittäin riittoisaa, joten vain pisara kerrallaan riittää hoitamaan ja kosteuttamaan alueen ihoa sokeroinnin jälkeen. Intiimiöljy imeytyy nopeasti, joten jos pinta jää kosteaksi olet laittanut Intiimiöljyä liikaa, joten seuraavalla kerralla vähennä määrää.

Heti sokeroinnin jälkeen iholla kuuluu laittaa Aloeverageeliä, joten silloin Intiimiöljyä ei laiteta. Mutta heti puolen vuorokauden kuluttua on hyvä aloittaa sokeroidun ihoalueen kosteutus. Tämä pitää sokeroidun ihon pinnan kimmoisana, mikä puolestaan ehkäisee karvojen sisäänkasvua.

Karvan sisäänkasvun yleisin syy on ihon kuivuminen ja kuolleen ihosolukon kertyminen ihon pintaan. SunSugaring Intiimiöljy yhdessä kuorinnan kanssa ehkäisee tehokkaasti karvan sisäänkasvun riskiä ja hoitaa jo olemassa olevaa ongelmaa.

Intiimiöljymme ei sisällä hajusteita eikä väriaineita ja tuote on täysin vegaani. Intiimiöljyä kuten muitakaan tuotteitamme ei ole testattu eläimillä. Intiimiöljymme valmistetaan suomessa luonnollisista raaka-aineita.

Käytä Intiimiöljyämme päivittäisessä ihonhoidossa intiimialueella bikini- ja brassisokerointien jälkeen. Iho kiittää. Sopii myös miehille.

Ainesosat
Hydrogenated olive oil, Sweet almond oil, Persea gratissima oil

Lisätiedot

Paino0,07 kg (kilogramma)

12 arviota tuotteelle SunSugaring Intiimiöljy 50ml

5,0
Perustuu 12 arvioon
5 tähteä
100
100%
4 tähteä
0%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
 1. Johanna (varmistettu kirjoittaja)

 2. Aino (varmistettu kirjoittaja)

  Kuorinnan kanssa vähensi sisäänkasvaineita karvoja mielestäni hyvin.

 3. Heidi V. (varmistettu kirjoittaja)

  Tämä on ainoa öljy, joka on auttanut estämään sisäänpäin kääntyneitä karvoja sokeroinnin jälkeen. Tuote on hyvin riittoisaa ja imeytyy hyvin. Ehdoton suosikkituote.

 4. Merja Oinonen (varmistettu kirjoittaja)

  Monikäyttöinen öljy muuallekin.

 5. Ella (varmistettu kirjoittaja)

  Vähentää punaisia pilkkuja tehokkaasti sekä kosteuttaa ihoa!

 6. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Tekee ihon ihanan sileäksi.kuorinnan jälkeen toimii tosi hyvin.

 7. Sara S. (varmistettu kirjoittaja)

  Intiimiöljy levittyy hyvin ja jättää ihon ihana pehmeäksi.

 8. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Itselläni on todella herkkä iho ja yleensä kaikki rasvat/öljyt aiheuttaa jonkinlaisen reaktion. Tästä ei kuitenkaan tullut mitään reaktiota! Olin hieman skeptinen tämän suhteen alkuun, mutta tämä kyllä täytti kaikki odotukset ja enemmänkin. Tätä olen käyttänyt brassin, kainaloiden ja myös jalkojen sokeroinnin jälkeen sokeroidulle alueille ja kaikkiin on ollut hyvä!

 9. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Ihana kosteuttava tuota! Vähensi itselläni sisäänpäin kasvaneiden karvojen määrää. Itselleni niitä tulee poikkeuksellisen herkästi. Sopii myös herkälle iholleni

 10. Ilona (varmistettu kirjoittaja)

  Ihan huippu tuote! Hajustamaton öljy on miellyttävän paksua ja imeytyy nopeasti ihoon. Saa ihon tuntumaan todella pehmeältä. Sopii brassiin ja kainaloihin loistavasti. Hajuherkälle iloinen yllätys tuoksuttomuudesta.

 11. Minna (varmistettu kirjoittaja)

 12. Auri H. (varmistettu kirjoittaja)

  Erinomainen ensivaikutelma!

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää…

Toimituskulut

Posti 5,90 e
Nouto Kalajoki 0 €
Yli 80 € tuotetilaus toimitus 0 €
Toimitamme 24h sisällä 98% tilauksista

×