Kosteusvoide-3

SunSugaring Kosteusvoide 100ml

4.75 viidestä
(4 tuotearviota)

15,90 

SunSugaring kosteusvoide 100ml

Sokeroidun ihon tehokas kosteuttaja. Käytä päivittäiseen sokeroidun ihon kosteutukseen. Erittäin riittoisa. Ei sisällä hajusteita eikä väriaineita.

Valmistettu Suomessa.

 

 

Varastossa

Kuvaus

Ihonhoidon tärkeä kulmakivi on ihon kosteuttaminen säännöllisesti. Sokeroitu iho ei tee tässä poikkeusta, vaan iho tulee hoitaa ja kosteuttaa päivittäin. Hyvin hoidettu ja kosteutettu iho pysyy kimmoisana ja kauniina ja lisäksi ihon säännöllinen kosteuttaminen ehkäisee tehokkaasti karvan sisäänkasvua.

Karvan sisäänkasvun yleisin syy on ihon kuivuminen ja kuolleen ihosolukon kertyminen ihon pintaan. Säännöllisellä kuorinnalla ja kosteutuksella ehkäiset tehokkaasti karvan sisäänkasvua. Käytä SunSugaring kosteusvoidetta päivittäin ja lisäksi aina heti ihon kuorinnan jälkeen.

Sokeroinnin jälkeen iholle laitetaan Aloeverageeliä rauhoittamaan ihoa, joten silloin kosteusvoidetta ei laiteta. Mutta heti puolen vuorokauden kuluttua aloita kosteusvoiteen käyttö saadaksesi parhaan mahdollisen lopputuloksen

SunSugaring kosteusvoide on valmistettu luonnonmukaisista raaka-aineita, joten et altista ihoasi turhille kemikaaleille.

Kosteusvoiteessamme ei ole käytetty hajusteita eikä väriaineita ja se on täysin vegaani. Kosteusvoidettamme kuten muitakaan tuotteitamme ei ole testattu eläimillä.

Käytä SunSugaring kosteusvoidettamme päivittäin. Kosteusvoiteemme on erittäin riittoisaa, joten jos ihon pinnalle jää kosteaa tunnetta olet laittanut voidetta liikaa, joten vähennä määrää seuraavalla kerralla. Iho kiittää.

Ainesosat
Aqua, Olivate Oil, Cocoabutterate, Behentrimonium Methosulphate (and) Cetearyl Alcoholua, Glyserol,Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol

Lisätiedot

Paino0,2 kg (kilogramma)

4 arviota tuotteelle SunSugaring Kosteusvoide 100ml

4,8
Perustuu 4 arvioon
5 tähteä
75
75%
4 tähteä
25
25%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
Näytetään 1 arvostelua 4 arvostelusta (4 tähteä). Näytä kaikki 4 arvostelua
  1. 4 viidestä

    Ilona (varmistettu kirjoittaja)

    Oikein hyvä tuoksuton perusrasva. Riittoisa.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

×