4kpl Sokerointi 850g Hard

76,90 

SunSugaring Hard sokerointimassa on Suomessa valmistettu, 100%  luonnontuote, joka soveltuu niin aloittelijalle kuin kokeneelle sokeroijallekin. Tämä massa ei vaadi lämmitystä varsinkaan aloittelijalla, mutta halutessasi voit pehmentää massaa lämmittämällä.

Ei hajusteita, ei väriaineita.

(hinta/purkki 19,25€ sis. alv 24%)

Katso sokerointiohje tästä.

Kuvaus

SunSugaring sokerointimassat ovat Suomessa valmistettuja avainlipputuotteita. Sokeroidessasi SunSugaring sokerointimassalla tuet samalla kotimaista työtä. SunSugaring Hard sokerointimassa on sellaisenaan käyttövalmis, mutta halutessasi voit lämmittää massaa mikrossa tai erillisessä lämmittimessä. Hard massa on täydellinen massa aloittelijalle, mutta todella toimiva massa myös kokeneemmalle sokeroijalle, koska massaa voi pehmentää lämmittämällä. Jos sokerointiympäristösi on lämmin valitse ehdottomasti tämä kovempi massa. Sokerointimassamme eivät sisällä hajusteita eikä väriaineita. SunSugaring sokerimassoissa on ripaus sitruunaa. Sitruunalla on todettu monia positiivisia vaikutuksia ihon kuntoon mm. sitruuna heleyttää ihoa ja samalla auttaa ihoa korjaamaan pieniä ihon pinnan virheitä mm. maksaläiskiä.

Yksi SunSugaring Hard 850 g pakkaus sokerointimassamme riittää mm. 12 sokerointikertaan säärissä. 4 Kpl pakkaus Hard 850 on edullinen tukkupakkaus, joka on suunniteltu ammatikseen sokeroivaa ajatellen. Tukkupakkauksessa yhden massapakkauksen hinta on selkeästi edullisempi verrattuna yksittäin ostettuun pakkaukseen.

Sokerointimassamme ovat vegaaneja, eikä niitä ole testattu eläinkokeilla.

Ainesosat
SunSugaring sokerimassa: Sucrose, Aqua, Citric acid

Katso sokerointiohje tästä.

Lisätiedot

Paino 4.04 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “4kpl Sokerointi 850g Hard”

Saatat myös pitää...