4kpl SunSugaring Hard 850g

4.88 viidestä
(17 tuotearviota)

84,50 

4kpl SunSugaring Hard 850g

4kpl SunSugaring Hard 850g kaikkien karvojen sokerimassa paljon sokerointia tekeville. SunSugaring Hard sokerointimassa on Suomessa valmistettu, 100% luonnontuote, joka soveltuu niin aloittelijalle kuin kokeneelle sokeroijallekin..

(hinta/purkki 20,60€ sis. alv 24%)

Kuvaus

SunSugaring Hard 850g sokerointimassa on Suomessa valmistettu 100% luonnontuote. Sokeroidessasi SunSugaring sokerointimassalla tuet samalla kotimaista työtä. SunSugaring Hard sokerointimassa on sellaisenaan käyttövalmis, mutta halutessasi voit lämmittää massaa mikrossa tai erillisessä lämmittimessä. Hard massa on täydellinen massa aloittelijalle, mutta todella toimiva massa myös kokeneemmalle sokeroijalle, koska massaa voi pehmentää lämmittämällä. Jos sokerointiympäristösi on lämmin valitse ehdottomasti tämä kovempi massa. SunSugaring sokerimassoissa on ripaus sitruunaa. Sitruunalla on todettu monia positiivisia vaikutuksia ihon kuntoon mm. sitruuna heleyttää ihoa ja samalla auttaa ihoa korjaamaan pieniä ihon pinnan virheitä mm. maksaläiskiä.

SunSugaring Hard 850 g sokerointimassamme riittää mm. 12 sokerointikertaan säärissä. Toki harjoitteluvaiheessa massaa kuluu enemmän, mutta kun taito opittu massan kulutuskin vähenee.
Tukkupakkaus 4kpl SunSugaring  Hard 850g on edullinen tukkupakkaus, joka on suunniteltu ammatikseen sokeroivaa ajatellen. Tukkupakkauksessa yhden massapakkauksen hinta on selkeästi edullisempi verrattuna yksittäin ostettuun pakkaukseen.
Sokerointimassamme ovat vegaaneja, eikä niitä ole testattu eläinkokeilla. Ei sisällä hajusteita eikä väriaineita.

Ainesosat
SunSugaring sokerimassa: Sucrose, Aqua, Citric acid

Lisätiedot

Paino4,04 kg (kilogramma)

17 arviota tuotteelle 4kpl SunSugaring Hard 850g

4,9
Perustuu 17 arvioon
5 tähteä
88
88%
4 tähteä
11
11%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
Näytetään 2 arvostelua 17 arvostelusta (4 tähteä). Näytä kaikki 17 arvostelua
  1. 4 viidestä

    Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

    Hyvä tuote

  2. 4 viidestä

    Marjut Soininen (varmistettu kirjoittaja)

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

×