Intiimiöljy 50ml
Aloe vera geeli 50ml
Kuorintakinnas

SunSugaring Ihonhoitosetti intiimialueelle

23,90 

Ihonhoitosetti Intiimialueelle

SunSugaring intiimialueen ihonhoitosetti sisältää kaiken, mitä tarviset pitääksesi huolta intiimialueen ihosta. Täydellinen setti brassisokeroinnin jälkeen päivittäiseen ihonhoitoon. Hyvällä ihonhoidolla ehkäiset tehokkaasti sisäänkasvavia karvoja. Tuotteet ovat tuoksuttomia ja eivät sisällä väriaineita.

Kuvaus

Intiimialueen iho tarvitsee huolenpitoa siinä missä muukin ihoalue. Hyvällä intiimialueen ihonhoidolla ehkäiset tehokkaasti ikäviä sisäänkasvavia karvoja. SunSugaring intiimialueen ihonhoitosetti  sisältää ihan kaiken mitä tarvitse intiimialueen ihonhoitoon. Täydellinen setti brassisokeroinnin jälkeen päivittäiseen ihonhoitoon intiimialueella.

SunSugaring Aloevera geeli

Sokeroinnin jälkeen levitä iholle SunSugaring aloevera geeli rauhoittamaan ihoa. SunSugaring Aloevera geeli on 98 % aloeveraa eikä siinä ole hajusteita eikä väriaineita. Geeli on erittäin riittoisaa ja vain muutama tippa riittää isollekin alueelle. Aloeveraa on kautta aikojen käytetty ihon eri ongelmien hoitoon ja tämä tuote soveltuukin erittäin hyvin myös mm. pienten haavaumien, auringonpolttamien ja hyttysenpuremien sekä couperosan hoitoon. Tuoksuton geeli on myös miellyttävä käyttää.

Intiimialueen ihonhoitoohje:

1.Heti sokeroinnin jälkeen laita iholle SunSugaring Aloevera geeli rauhoittamaan ihoa

2.Käytä Intiimiöljyä päivittäin kosteuttamaan ihoa. Sokeroinnin jälkeen kuitenkin odota puolen vuorokauden ajan ennen kuin aloitat intiimiöljyn käytön.

3.Kuori intiimialueen iho säännöllisesti kuorintakintaalla 1-2 kertaa viikossa. Pese ensin intiimialueen ihoa normaalisti. Tämän jälkeen kostuta kuorintakinnas ja kuori intiimialueen iho kevyin, hankaavin liikkein. Kuorinnan jälkeen laita intiimialueen iholle ensin pari tippaa SunSugaring Aloevera geeliä ja anna geelin imeytyä parin minuutin ajan. Tämän jälkeen laita intiimialueen iholle SunSugaring Intiimiöljyä pari pisaraa. Öljy on erittäin riittoisaa eli jos intiimialueen iholle jää kostea pinta olet laittanut öljyä liikaa, joten seuraavalla kerralla laita vähemmän.

SunSugaring Intiimiöljy

SunSugaring Intiimiöljy on  suunniteltu kosteuttamaan intiimialueen ihoa bikini- ja brassisokeroinnin jälkeen.

Laita Intiimiöljyämme päivittäin sokeroidulle intiimialueen iholle. Intiimiöljy on erittäin riittoisaa, joten vain pisara kerrallaan riittää hoitamaan ja kosteuttamaan intiimialueen ihoa sokeroinnin jälkeen.

Karvan sisäänkasvun yleisin syy on ihon kuivuminen ja kuolleen ihosolukon kertyminen ihon pintaan. SunSugaring Intiimiöljy yhdessä kuorinnan kanssa ehkäisee tehokkaasti karvan sisäänkasvun riskiä ja hoitaa jo olemassa olevaa ongelmaa.

Intiimiöljymme ei sisällä hajusteita eikä väriaineita ja tuote on täysin vegaani. Intiimiöljyä kuten muitakaan tuotteitamme ei ole testattu eläimillä. Intiimiöljymme valmistetaan suomessa luonnollisista raaka-aineita. Sopii myös miehille.

Kelebek kuorintakinnas

Korkealaatuinen Kelebek Kese kuorii ihon tehokkaasti ja miellyttävästi. Iho kannattaa kuoria säännöllisesti sokerointien välillä. Kelebek kintaalla kuoriessa et altista ihoa turhille kemikaaleille. Kuori aina puhdasta ihoa eli pese iho ensin ihan normaalisti iholle tarkoitetulla pesuaineella. Tämän jälkeen kastele kinnas ja kuori ihoa kevyin hankaavien liikkein. Kuorinnan jälkeen muista aina kosteuttaa intiimialueen iho intiimiöljyllä. Kelebekissä olevan resorin ansiosta kinnas pysyy hyvin kädessä. Kelebek kintaan voit pestä pesukoneessa 60 asteessa, joten se on erittäin hygieeninen käytössä. Vaihda kinnas uuteen noin kerran vuodessa.

Ainesosat
SunSugaring Intiimiöljy: Hydrogenated olive oil, Sweet almond oil, Persea gratissima oil
SunSugaring Aloevera-geeli: Aloe Barbadensis Leaf Extract in Aqua, Sodium Benzoate, Carbopol, Citric Acid.

Lisätiedot

Paino0,2 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

×