Kainaloiden sokerointi

Kainaloiden sokerointi kotona. Helppo homma?

Katso IG tallenne

En nyt halua masentaa sua, mutta nyt kyseessä kainaloiden sokerointi jossa sokeroitava alue on pieni, mutta valitettavasti tämän alueen sokerointi myös tuntuu käytännössä monen mielestä yhtä paljon kuin brassisokerointi. No mutta helpottavana tietona voin kertoa, että kyseinen alue on pienuuden ansiosta nopeasti tehty. Mietitkö nyt miksi kiduttaisit tämän alueen kohdalla itseäsi?

No jos kainalokarvat ei sua itseä häiritse älä toki tee sitä, mutta jos vaihtoehtona näet päivittäisin kainalokarvojen sheivaukset OTA MYÖS TÄN ALUEEN SOKEROINTI HALTUUN! Miksikö huudan?  No huutaminen on tosiaan epäkohteliasta, mutta oikeasti tällä alueella nopeiten, toki bikinialueella samoin, näkee karvan kasvun ohenemisen ja karvan vähenemisen sekä tietty mieti sitä tunnetta, kun sitä ikävää sänkeä ei tule vaan heti ensimmäisen kerran jälkeen karva kasvaa pehmeämpänä. Oliko riittävän hyvä syy tulla mukaan tähän sokerointi kotona maratoonin kolmanteen steppiin?

Tänään siis sokeroidaan samalla kertaa käsivarret ja kainalot. Nämä kun tulee helposti siinä yhdellä sokerointikerralla.

×