käsikarvat

Käsivarsien sokerointi Live

Katso IG tallenne

Nyt kun keskitytään tässävaiheessa lähinnä naisten karvojen sokerointiin hypätään tuon keskivartalon yli ja siirrytään käsivarsien sokerointiin. Kuulostaako helpolta? No tämäkään alue ei ole itse tehtynä  ongelma, mutta toki vaatii jo hieman tekniikan osaamista. Joskaan ei todellakaan olla siinä Pro alueen vaiheessa, johon kyllä tämän sokerointilivemaratoonin aikana loppuhuipentuma kyllä tullaan.

Käsivarsien iho on suhteellisen herkkää ja iho ohutta, joten tältä alueelta ei siis todellakaan pidä aloittaa sokeroinnin opettelua. Lisäksi haastetta lisää toisen käden sokerointi, koska totuus kuitenkin on että vain harva ihminen on motorisesti kaksikätinen eli toinen käsi ei välttämättä tottele käskyjä yhtä hyvin kuin toinen. Itsellä oikea käsi on hallitseva joten vasemman käsivarren sokerointi on helppoa ja tietty myönnän että yli 10-vuoden sokerointikokemus auttaa myös vasemmalla kädellä oikean käsivarren sokerointi onnistuu hyvin. Mut älä ole huolissasi vaan tule mukaan tään sokerointilivemaratonin kolmanteen steppiin.

Tänään siis sokeroidaan samalla kertaa käsivarret ja kainalot. Nämä kun tulee helposti siinä yhdellä sokerointikerralla.

×