Suomalaista sokerointia

SunSugaring – Suomalaista sokerointia jo 10-vuotta

Tänä vuonna 2023 täytämme 10 vuotta. Sokerointimassamme ja samalla verkkokauppamme astelee varmoin ja vakain askelin kohti teinivuosia.

Kaikki sai alkunsa ihan mun omasta tarpeesta, koska atooppinen ihoni ei enää kestänyt höylää vaan alakerta tulehtui lopulta niin pahoin, että sain sitä oikein lääkärillä käydä esittelemässä pahan karvatupentulehduksen vuoksi. Silloin sheiveri lensi roskikseen ja tilalle piti löytää parempi vaihtoehto, sillä karvoista oli oman halun vuoksi päästävä eroon.

Aluksi sokeroitutin itseäni hoitolassa, mutta hinta ja myös ajan järjestäminen teetti työtä, koska jouduin kulkemaan Kalajoelta Oulussa asti sokeroinnissa. Joten mieleen pälkähti sokerointi kotona. Markkinoilla ei kuitenkaan ollut tarjolla sokerointimassaa, jota käytetään tismalleen samalla tavalla kuin hoitoloissa ja heillä puolestaan ei ollut lupaa myydä sokerointimassaa asiakkaille.

Tästä on jo toki reilusti yli 10-vuotta, koska ei se sokerointimassan valmistus ihan sormia napsauttamalla tullut. Eikä varsinkaan siinä vaiheessa kun oikeasti aloitettiin valmistus ja myynti verkkokaupan kautta. Kurkkaa Meidän tarina-sivuilta tarkemmin, miten se meni.

Mutta tässä sitä nyt ollaan ylpeänä suomalaisesta sokerointimassastamme ja verkkokaupastamme. Avainlippu komeilee kaikkien sokerointimassapurkkien kyljessä osoituksena suomalaisesta työstä. Mää puolestani ilolla jaan kaiken mahdollisen tiedon sokeroinnista ja varsinkin sokeroinnista kotona. Olenko siis kotisokeroinnin sanansaattaja?

Onnittelut siis meille ja jatketaan samalla linjalla kohti niitä teinivuosia ja samalla visiona kasvaa aikuiseksi. Jatketaan siis suomalaista sokerointia edelleen.

×