Sokerointitekniikka

Sokerointitekniikka – Se ainoa asia mikä pitää osata sokeroinnissa

Katso IG tallenne

Näin se vain yksinkertaisuudessaan on. Sama sokerointitekniikka kun pätee sitten kaikilla alueilla. Toki eri ihoalueilla on omat erityispiirteensä ja osa on vaativampia alueita, mutta irrotustekniikka pysyy koko ajan samana.

Irrotustekniikan oppiminen on myös sitten se sokeroinnin harjoittelussa eniten aikaa vievä osio. Toinen oppii nopeammin ja toinen vaatii useamman toiston ennen kuin käsi hahmottaa miten sen kuuluisi mennä. Mutta älä huoli sillä tämän kyllä jokainen varmasti oppii kunhan vain harjoittelee.

Lisäksi tietty sokeroinnissa on tärkeää ottaa huomioon ihon huolellinen puhdistus ennen sokerointia sekä tietty jälkihoito sisältäen Aloeveran käytön sekä viimeisenä mutta ei suinkaan vähäisimpänä ihon kuorinta. Niin ja tietty iho tykkää rasvauksesta ja riittävästä veden juomisesta. Joten näitäkään juttuja ei sovi unohtaa.

Ja ne jumit, ne kuuluu osana sokeroinnin opettelua kotona. Tämä on laji jossa vaaditaan hiukkasen pinnaa välillä, mutta onneksi kaikkeen löytyy ratkaisu. Voit aina uudelleen ja uudelleen palata mun sulle tekemiin ohjevideoihin kohdasta YouTube-videot, sillä sieltä löytyy jokaiselle alueelle ohjevideot ja tietty myös jumien ratkaisut.

Muista että ongelmatilanteissa mä autan sua ja oon ihan varma, että opit sokeroimaan itse kotona, koska tää ei ole ydinfysiikkaa, vaan ainoastaan yksi kädenliike joka sun pitää oppia.

Sokeroinnin iloja 😍

×