Sokerointi kotona 850g 4kpl

4kpl Sokerointi 850g Soft

82,50 

850g Soft kokeneen sokeroijan massa. Nimensä mukaisesti pehmeä massa, joka kevyt työstää, mutta vaatii sokeroinnin hyvää hallintaa. SunSugaring Soft sokerointimassa on Suomessa valmistettu, 100% luonnontuote. Soft massaa emme suosittele brassisokerointiin.

(hinta/purkki 20,60€ sis. alv 24%)

Kuvaus

SunSugaring 850g Soft sokerointimassa on Suomessa valmistettu 100% luonnontuote. Sokeroidessasi SunSugaring sokerointimassalla tuet samalla kotimaista työtä. SunSugaring Soft on tarkoitettu erittäin kokeneelle sokeroijalle ja viileissä oloissa tapahtuvaan sokerointiin. Soft massa ei sovellu brassisokeroinnin tekoon. SunSugaring sokerimassoissa on ripaus sitruunaa. Sitruunalla on todettu monia positiivisia vaikutuksia ihon kuntoon mm. sitruuna heleyttää ihoa ja samalla auttaa ihoa korjaamaan pieniä ihon pinnan virheitä mm. maksaläiskiä.
SunSugaring Soft 850g sokerointimassamme riittää mm. 12 sokerointikertaan säärissä. Toki harjoitteluvaiheessa massaa kuluu enemmän, mutta kun taito opittu massan kulutuskin vähenee.
4 kpl tukkupakkaus Soft 850g on edullinen tukkupakkaus, joka on suunniteltu ammatikseen sokeroivaa ajatellen. Tukkupakkauksessa yhden massapakkauksen hinta on selkeästi edullisempi verrattuna yksittäin ostettuun pakkaukseen.
Sokerointimassamme ovat vegaaneja, eikä niitä ole testattu eläinkokeilla. Ei sisällä hajusteita eikä väriaineita.

Ainesosat
SunSugaring sokerimassa: Sucrose, Aqua, Citric acid

Lisätiedot

Paino 4.04 kg
Sokerointi kotona 850g 4kpl
4kpl Sokerointi 850g Soft
82,50