4kpl Sokerointi 850g Soft

76,90 

SunSugaring Soft on nimensä mukaisesti on pehmeä sokerimassa, joten tarkoitettu erittäin kokeneelle sokeroijalle ja viileissä oloissa sokerointiin. Soft massa ei sovellu brassisokerointiin. SunSugaring Soft sokerointimassa on Suomessa valmistettu 100%  luonnontuote. Sokerointimassamme eivät sisällä hajusteita eikä väriaineita.

(hinta/purkki 19,25€ sis. alv 24%)

Katso sokerointiohje tästä.

Kuvaus

SunSugaring sokerointimassat ovat Suomessa valmistettuja avainlipputuotteita. Sokeroidessasi SunSugaring sokerointimassalla tuet samalla kotimaista työtä. SunSugaring Soft on tarkoitettu erittäin kokeneelle sokeroijalle ja viileissä oloissa tapahtuvaan sokerointiin. Soft massa ei sovellu brassisokeroinnin tekoon.  Sokerointimassamme eivät sisällä hajusteita eikä väriaineita. SunSugaring sokerimassoissa on ripaus sitruunaa. Sitruunalla on todettu monia positiivisia vaikutuksia ihon kuntoon mm. sitruuna heleyttää ihoa ja samalla auttaa ihoa korjaamaan pieniä ihon pinnan virheitä mm. maksaläiskiä.

Yksi SunSugaring Soft 850 g pakkaus sokerointimassamme riittää mm. 12 sokerointikertaan säärissä. 4 Kpl pakkaus Soft 850 on edullinen tukkupakkaus, joka on suunniteltu ammatikseen sokeroivaa ajatellen. Tukkupakkauksessa yhden massapakkauksen hinta on selkeästi edullisempi verrattuna yksittäin ostettuun pakkaukseen.

Ainesosat
SunSugaring sokerimassa: Sucrose, Aqua, Citric acid

Lisätiedot

Paino 4.04 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “4kpl Sokerointi 850g Soft”

Saatat myös pitää...