Kaktus
Sokerointimassa Soft 850g
Desinfiointiaine 200ml
Avainlippu
Aloevera 200ml
Bentoniittisavi
Kuorintakinnas
Nitriilikäsineet 100kpl
Kokotaulukko
Sokerointi

Sokerointi Kotona Pro-2

5.00 viidestä
(2 tuotearviota)

89,90 

Sokerointi Kotona Pro-2

Tällä setillä myös intiimialueen karvoille kyytiä.

 • 850g Hard SunSugaring sokerointimassa
 • 200ml SunSugaring desinfiointiaine (Puhdistaa)
 • 200 ml SunSugaring Aloevera-geeli (Rauhoittaa)
 • 90 g SunSugaring Bentoniittisavi (Kuivaa kosteaa ihoa)
 • 100 kpl nitriilikäsineitä (Valitse napakka koko)
 • Kelebek kuorintakinnas (Kuorii)

Kuvaus

YouTube player

Sokerointi Kotona Pro-2

Sokerointi Kotona Pro-2 sokerointisetti on täydellinen valinta kokovartalon sokeroimiseen kotona. Setti sisältää kaiken mitä tarvitset itse intiimialueen sokerointiin kotona ja ihon jälkihoitoon sokeroinnin jälkeen. Tämä Sokerointi Kotona Pro-2 setti soveltuu intiimialueen sokeroinnin lisäksi myös muiden ihoalueiden sokerointiin. Varsinkin jos olet kova hikoilemaan on tämä Sokerointi Kotona Pro-2 setti sinun valintasi.

Desinfiointiaine
Aloita sokerointi kotona desinfioimalla iho SunSugaring desinfiointiaineella. SunSugaring desinfiointiaine on Suomessa valmistettu tuote, joka tehokkaasti puhdistaa ihon pinnan bakteereilta ja samalla se myös kuivaa ihon pintaa, jotta sokerimassa tarttuu kunnolla karvoihin. SunSugaring 200 ml desinfiointiaine on erittäin riittoisaa ja tämä pakkauskoko riittää mm. 80 kertaan säärten alueella. Suihkuta aine sokeroitavalle alueelle ja pyyhi alue kuivaksi paperilla tai tufferilla. Kasvojen sokeroinnissa suihkuta desinfiointiaine tufferiin. Sisältää ihoa tehokkaasti hoitavaa ja kosteuttavaa Xylitolia. Ei sisällä hajusteita eikä väriaineita.

850g Hard sokerointimassa
SunSugaring 850g Hard sokerointimassa on Suomessa valmistettu 100% luonnontuote. Tämä massa soveltuu niin aloittelijalle kuin kokeneelle sokeroijallekin. SunSugaring Hard sokerointimassa on sellaisenaan käyttövalmis, mutta halutessasi voit lämmittää massaa mikrossa tai erillisessä lämmittimessä. SunSugaring sokerimassoissa on ripaus sitruunaa. Sitruunalla on todettu monia positiivisia vaikutuksia ihon kuntoon mm. sitruuna heleyttää ihoa ja samalla auttaa ihoa korjaamaan pieniä ihon pinnan virheitä mm. maksaläiskiä.
SunSugaring Hard 850 g sokerointimassamme riittää mm. 12 sokerointikertaan säärissä. Toki harjoitteluvaiheessa massaa kuluu enemmän, mutta kun taito opittu massan kulutuskin vähenee.
Sokerointimassamme ovat vegaaneja, eikä niitä ole testattu eläinkokeilla. Massa ei sisällä hajusteita eikä väriaineita.

Aloevera-geeli
Sokeroinnin jälkeen levitä iholle SunSugaring aloevera-geeli rauhoittamaan ihoa. SunSugaring Aloevera-geeli sisältää 98 % aloeveraa eikä siinä ole hajusteita eikä väriaineita. Geeli on erittäin riittoisa ja vain muutama tippa riittää isollekin alueelle. Aloeveraa on kautta aikojen käytetty ihon eri ongelmien hoitoon ja tämä tuote soveltuukin erittäin hyvin myös mm. auringonpolttamien ja hyttysenpuremien sekä couperosan hoitoon.

Bentoniittisavi
intiimialueen sokeroinnissa käytä bentoniittisavea. Kyseessä kostea ja lämmin alue, jolloin bentoniittisavi kuivattaa ihon pintaa tehokkaasti. Bentoniittisavemme on normaalia talkkia raskaampaa, joten se ei pölise huoneilmaan talkin tavoin. Savea ripotellaan halutulle alueelle ennen sokerointia. Lisää Bentoniittisavea tarpeen mukaan. Bentoniittisavi on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön.

Kelebek-kuorintakinnas
Korkealaatuinen kuorintakinnas joka kuorii ihon tehokkaasti ja miellyttävästi. Iho kannattaa kuoria säännöllisesti sokerointien välillä. Ihon kuorinta kuorintakintaalle estää karvojen sisäänkasvua ja Kelebek kintaalla kuoriessa et altista ihoa turhille kemikaaleille. Kuori aina puhdasta ihoa eli pese iho ensin ihan normaalisti iholle tarkoitetulla pesuaineella. Tämän jälkeen kastele kinnas ja kuori ihoa edestakaisilla liikkeillä ylä- ja vaakasuunnassa. Kuorinnan jälkeen muista aina kosteuttaa iho kosteusvoiteella. Iho nauttii kuorinnasta olit sitten sokeroinut tai vaikka kaikki karvat olisivat tallella. Kelebek kuorintakintaassa olevan resorin ansiosta kinnas pysyy hyvin kädessä. Kelebek kuorintakintaan voit pestä 60 asteessa, joten se on erittäin hygieeninen käytössä. Vaihda kinnas uuteen n. kerran vuodessa.

Nitriilikäsine
Käsine kädessä sokerointi on hygieenisempää ja siistimpää. Käsine lisäksi estää käden lämmön ja kosteuden siirtymisen maassaan. Nitriilikäsineemme on erittäin kestävä ja käsineen sormenpäät ovat karhennettu, jonka vuoksi käsine on täydellinen sokerointiin. Nitriilikäsine ei sisällä luonnonkumia. Sokeroitaessa käsineen pitää olla napakka.

Nitriilikäsineen koon mittaus: Ota mitta kädestä etusormen tyvestä pikkusormen tyveen. Pidä mitatessasi sormia hieman harallaan XS 8cm, S 9cm, M 10cm ja L 11cm. Käsine on oikean kokoinen, kun et saa käsinettä venytettyä toisella kädellä käsineen ollessa kädessä.

Ainesosat
SunSugaring sokerimassa: Sucrose, Aqua, Citric acid
SunSugaring Aloevera-geeli: Aloe Barbadensis Leaf Extract in Aqua, Sodium Benzoate, Carbopol, Citric Acid.
SunSugaring desinfiointiaine: Aqua, Alcohol Denat (A12) 10w-%/12 vol-%, Xylitol, Cetylpyridinium Chloride
Bentoniittisavi: Natriumbentoniitti

Lisätiedot

Paino2,15 kg (kilogramma)
Käsineen koko

XS, S, M, L

2 arviota tuotteelle Sokerointi Kotona Pro-2

5,0
Perustuu 2 arvioon
5 tähteä
100
100%
4 tähteä
0%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
 1. 5 viidestä

  Sara S. (varmistettu kirjoittaja)

  Ihan huippu alotussetti aloittelijalle. Setistä löytyy kaikki tarvittava.

 2. 5 viidestä

  Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä kattava setti! Vahva sokerointi massa voisi olla vielä vahvempaa. Ilman lämmitystä meni äkkiä melko mössöksi itselläni kun sokeroin brassia itselleni.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

×