Avainlippu
Sokerointi

Sokerointimassa Hard 850g

4.77 viidestä
(115 tuotearviota)

34,90 

Sokerointimassa Hard 850g

Sokerointi kotona Hard 850g kaikkien karvojen sokerointimassa. SunSugaring Hard sokerointimassa on 100% luonnontuote, joka soveltuu niin aloittelijalle kuin kokeneelle sokeroijallekin.

Valmistettu Suomessa Kalajoella.

Kuvaus

Sokerointi kotona Hard 850g sokerointimassa on Suomessa valmistettu 100% luonnontuote. Sokeroidessasi SunSugaring sokerointimassalla tuet samalla kotimaista työtä. SunSugaring Hard sokerointimassa on sellaisenaan käyttövalmis, mutta halutessasi voit lämmittää massaa mikrossa tai erillisessä lämmittimessä. Hard massa on täydellinen massa aloittelijalle, mutta todella toimiva massa myös kokeneemmalle sokeroijalle, koska massaa voi pehmentää lämmittämällä. Jos sokerointiympäristösi on lämmin valitse ehdottomasti tämä kovempi massa. SunSugaring sokerimassoissa on ripaus sitruunaa. Sitruunalla on todettu monia positiivisia vaikutuksia ihon kuntoon mm. sitruuna heleyttää ihoa ja samalla auttaa ihoa korjaamaan pieniä ihon pinnan virheitä mm. maksaläiskiä.

SunSugaring Hard 850g sokerointimassamme riittää mm. 12 sokerointikertaan säärissä. Toki harjoitteluvaiheessa massaa kuluu enemmän, mutta kun taito opittu massan kulutuskin vähenee.
Sokerointimassamme ovat vegaaneja, eikä niitä ole testattu eläinkokeilla. Ei sisällä hajusteita eikä väriaineita.

Ainesosat
SunSugaring sokerimassa: Sucrose, Aqua, Citric acid

Lisätiedot

Paino0,960 kg (kilogramma)

115 arviota tuotteelle Sokerointimassa Hard 850g

4,8
Perustuu 115 arvioon
Näytetään 1 arvostelua 115 arvostelusta (3 tähteä). Näytä kaikki 115 arvostelua
  1. 3 viidestä

    Niina Haikka (varmistettu kirjoittaja)

    Sokerimassa tuntui aluksi hyvältä, mutta nyt sokerin pinta on muuttunut pehmeäksi. Sokeria kuluu paljon enemmän kuin aikaisemmin.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

×