Miesten sokerointi

Sopiiko sokerointi miehelle?

Vastaus tähän on varsin helppo eli kyllä sopii. Ja ilahduttavaa onkin, että miehet ovat pikkuhiljaa löytäneet sokeroinnin. Itsestään ja ulkonäöstä huolehtiminen on myös miehille tätä päivää ja karvanpoisto ja karvoituksen siistiminen kuuluu tähän.

Moni toki tarttuu edelleen sheiveriin ja kärsii sen jälkeen ikävästä sängen aiheuttamasta kutinasta ja tämän myötä osa sitten päättää vain pitää karvansa. Miesten sokerointi on kuitenkin tullut tutummaksi ja sokeroinnin suosia karvanpoistomenetelmänä kasvaa myös miesten keskuudessa.

Miehen karvat vs naisen

Sokerointi sopii vallan mainiosti karvanpoistoon miesten koko keholle. Käytännössähän mies on pääsääntöisesti keholtaan naista karvaisempi ja monesti karva on hieman paksumpaakin kuin suurimmalla osalla naisista. Mutta mm. kainaloiden ja alakerran karvoitus ei juurikaan eroa naisen karvoituksesta. On hentokarvaisia miehiä ja naisia sekä samaten naisia, joilla on hyvin voimakas karvoitus eli karvankasvu ei välttämättä ole sidoksissa sukupuoleen.

Mikä sitten eroaa naisten ja miesten sokeroinnissa?

Oikeastaan ainoa alue mikä on naisen sokerointia haastavampaa on miehen alakerta sokerointi. Tosin sieltäkin häpykummun päältä karvanpoisto vastaa täysin naisen sen alueen sokerointia. Lopulla alueella iho onkin sitten ohuempaa, joten sen alueen sokerointi kannattaa ottaa sitten, kun sokerointi on paremmin hanskassa.

Mutta mikäpä estää miestä sokeroimasta yläosan ja loput hoitaa ajellen. Tuolla ohuemmalla ihoalueella, kun karvakin on monesti hennompaa. Tällöin kuitenkin intiimitilanteissa sileät ihot kohtaavat toisensa eikä sänki aiheuta ikävää tunnetta kummallekaan.

Miesten suosikit sokeroinnissa?

Miehet harvoin poistavat karvojaan jaloista eikä käsivarretkaan ole niitä miesten sokeroinnin suosikkeja. Suosituimmat alueet yleensä ovat kainalot ja selkä.

Rintakarvat joko pidetään tai poistetaan. Osalle rintakarvoitus tuo maskuliinisuutta ja toiset taas kokevat ne häiritseviksi. Tässäkin miehet ovat ihanan erilaisia ja päätökseen vaikuttaa toki parisuhteessa olevalla monesti myös kumppanin mieltymys. Mutta aina kannattaa muistaa, että sinä itse päätät pidätkö karvasi vai et, olit sitten mies tai nainen.

Mistä miehen kannattaa aloittaa sokerointi?

Selkä on yksi helpommista paikoista, tosin tätä ei kyllä pysty itse tekemään. Selän alueella kivun tunteminen on yleensä muihin alueisiin verrattuna vähäisempää. Selän sokeroinnissa siis kaverista on apua.

Jos miehenä haluat itse sokeroida alakertaa ja et kuitenkaan halua kajota sääriisi niin aloita alavatsalta sekä niin ylhäältä rintakehää kuin pystyt. Miehenä näiden alueiden itsesokerointi kannattaa tehdä seisten ja peilin edessä. Tällöin asento on sinulle paras sokerointiin ja samalla näet mitä teet. Tämän jälkeen ei muuta kuin rohkeasti kohti alaosaa ja sen jälkeen kainaloiden kimppuun.

Yhteenvetona siis voi todeta, että sokerointia voi lämpimästi suositella myös miehille ja miehet eivät ole yhtään sen huonompia sokeroijia kuin naiset. Sokerointi kun on tekniikkalaji jonka jokainen harjoittelemalla oppii.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00 
×