Sokerointi hoitolassa vai itse kotona?

Valinnan paikka?

Mietitkö valitako sokerointi hoitolassa vai itse kotona? Sokeroinnin alkutaipaleella kovasti korostettiin, että sokeroinnin voi tehdä vain koulutettu ammattilainen. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkansa, vaan sokeroinnin voi aivan turvallisesti tehdä myös itse kotona. Tämä ei siis ole syy siihen kumman valitset. Todellinen peruste minkä sokerointitavan ja paikan valitset on aivan muu.

Sokerointi hoitolassa

Hoitolassa sokeroinnissa pääset helpommalla ja tietysti haastavat alueet kuten brasilialainen sokerointi sekä esim. reiden takaosa sujuu helpolla hoitolassa, kun taas kotona joudut tekemään välillä hieman akrobaattisia suorituksia. Varsinkin harjoitteluvaiheessa voi olla helpompaa teettää nämä alueet hoitolassa. Itseasiassa jos olet ensimmäistä kertaa poistamassa ihokarvoja koko alakerran alueelta eli tekemässä brassisokerointia ensimmäinen kerta voi olla hyvä teettää tuo ensimmäinen kerta ammattilaisella. Mutta tämän jälkeen n. kolmen viikon kuluttua voit vallan mainiosti tehdä myös brasilialaisen sokeroinnin itse kotona.

Hoitola vastaan kotisokerointi

Hoitolasokeroinnin etu kotisokerointiin nähden on siis helppous, muuta etua en oikeastaan tässä näekään. Kotona sokerointi on huomattavasti paljon edullisempaa kuin hoitolassa tehty sokerointi. Lisäksi voit valita itsellesi sopivan hetken milloin sokeroit eli et ole sidoksissa aikatauluihin. Eli käytännössä valinnassa sinulla on vastakain helppous versus edullisuus ja aikataulutus.

Sokerointi kotona

Sokeroinnin aloittaminen kotona vaatii hieman harjoittelua, mutta kun tekniikka on hallussa on sokerointi kotona helppo ja nopea karvanpoistomenetelmä. Sokeroinnin ainoa ratkaiseva tekijä on massan irrotustekniikka, joka itseasiassa on jokaisella ihoalueella sama.

Valitsetpa sitten sokeroinnin hoitolassa tai itse kotona uskon, että kun kerran tutustut tähän sokeriseen maailmaan ja sen tuomaan sileään ihoon et enää muuta karvanpoistomenetelmää kaipaakaan😍

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00 
×