Sokerointi kotona Brassi 1

43,50 

Suomen edullisin setti brassisokeroinnin aloittamiseen. Tässä setissä on kaikki mitä tarvitset brassisokerointiin. Setti sisältää Suomessa valmistetun sokerointimassan ja desinfiointiaineen sekä Alovera-geelin, Kelebek kuorintakintaan, bentoniittisaven ja 10 kpl vahvoja nitriilikäsineitä. Setti soveltuu myös muiden ihoalueiden sokerointiin.

Katso koko sokerointiohje tästä.

*

Kuvaus

SunSugaring Brassi 1 sokerointisetti on täydellinen valinta brasilialaisen sokeroinnin tekemiseen kotona. Setti sisältää kaiken mitä tarvitset itse brassisokerointiin kotona ja ihon jälkihoitoon sokeroinnin jälkeen. Tämä setti soveltuu brassisokeroinnin lisäksi myös muiden ihoalueiden sokerointiin. Varsinkin jos olet kova hikoilemaan on tämä setti sinun valintasi.

Aloita sokerointi kotona desinfioimalla iho SunSugaring desinfiointiaineella. SunSugaring desinfiointiaine on Suomessa valmistettu tuote, joka tehokkaasti puhdistaa ihon pinnan bakteereilta ja samalla se myös kuivaa ihon pintaa, jotta sokerimassa tarttuu kunnolla karvoihin.

Brassisokeroinnissa käytä bentoniittisavea. Kyseessä kostea ja lämmin alue, jolloin bentoniittisavi kuivattaa ihon pintaa tehokkaasti. Bentoniittisavemme on normaalia talkkia raskaampaa, joten se ei pölise huoneilmaan talkin tavoin.

Setissä oleva SunSugaring 450g Hard sokerointimassa on Suomessa valmistettu 100 % luonnontuote. SunSugaring Hard sokerointimassa on sellaisenaan käyttövalmis, mutta halutessasi voit lämmittää massaa mikrossa tai erillisessä lämmittimessä. Sokerointimassa ei sisällä hajusteita eikä väriaineita. SunSugaring sokerimassoissa on ripaus sitruunaa ja sitruunalla on todettu monia positiivisia vaikutuksia ihon kuntoon. Sitruuna heleyttää ihoa ja samalla auttaa ihoa korjaamaan pieniä ihon pinnan virheitä mm. maksaläiskiä.

Sokeroinnin jälkeen levitä iholle SunSugaring aloevera-geeli, joka rauhoittaa ihoa sokeroinnin jälkeen. SunSugaring Aloevera-geeli sisältää 98 % aloeveraa eikä siinä ole hajusteita eikä väriaineita. Aloevera-geeli on erittäin riittoisaa ja vain muutama tippa riittää. SunSugaring Aloevera-geeli soveltuu hyvin myös monien iho-ongelmien hoitoon mm. auringonpolttamien ja hyttysenpuremien sekä couperosan hoitoon.

Kelebek kuorintakinnas on täydellinen ihon kuorintaan sokerointien välissä. Kelebek kuorintakintaan voit pestä 60 asteessa, joten se on erittäin hygieeninen käytössä. Ihon kuoriminen kuorintakintaalle estää karvojen sisäänkasvua ja kintaalla kuoriessa et altista ihoa turhille kemikaaleille.Setissä olevat nitriilikäsineet ovat erittäin kestävät ja siksi soveltuvat parhaiten sokerointiin. Nitriilikäsine ei sisällä luonnonkumia. Sokeroitaessa käsineen pitää olla napakka.

Nitriilikäsineen koon mittaus: Ota mitta kädestä etusormen tyvestä pikkusormen tyveen. Pidä mitatessasi sormia hieman harallaan XS 8cm, S 9cm, M 10 cm ja L 11 cm. Käsine on oikean kokoinen, kun et saa käsinettä venytettyä toisella kädellä käsineen ollessa kädessä.

Ainesosat

SunSugaring sokerimassa: Sucrose, Aqua, Citric acid
SunSugaring Aloevera-geeli: Aloe Barbadensis Leaf Extract in Aqua, Sodium Benzoate, Carbopol, Citric Acid.
SunSugaring desinfiointiaine: Aqua, Alcohol Denat (A12) 10w-%/12 vol-%, Xylitol, Cetylpyridinium Chloride
Bentoniittisavi: Natriumbentoniitti

Katso koko sokerointiohje tästä.

Lisätiedot

Paino 0.88 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sokerointi kotona Brassi 1”

Saatat myös pitää...